За нас

Ние от Коломба БГ знаем, че не искате просто почистващи услуги, а персонално отношение и внимание. При нас получавате топ качество, отлично обслужване и конкурентни цени.

About Us

Над 10 годишен опит в почистването

Коломба БГ е фирма за почистване, която извършва дейност на територията на град София. Услугите за почистване на нашия сайт са достъпни за физически лица, малки и големи фирми, предприятия, както и големи индустриални центрове.

Допълнително всички услуги са валидни и за районите около София и Перник, но само за поръчки над 1000 лв. или абонаментни планове над 500 лв. месечно.

Ние държим на отлично качество повече отколкото държат дори и нашите клиенти, за да можем да предоставяме винаги перфектно извършени услуги. Нашата бизнес философия се уповава на усърдна екипна работа, внимание към детайлите и последователност в работната етика. Това ни отличава от останалите фирми на пазара и ни прави предпочитан избор за клиенти от всякакво естество.

Нашата мисия

Нашите услуги имат една цел - 100% удовлетвореност от клиента. Няма нищо по-хубаво от това да видим усмивката на клиента след добре свършена работа. Това ни е достатъчно!

Нашата визия

Дългосрочната ни цел е свързана с разширяване на екипа и утвърждаване на фирмата ни като водеща за всички големи градове на България. Мотивирани сме да я постигнем!

Ние сме партньор, на който можете да разчитате!
Свържете се с нас още днес.

Искам оферта

Нашата история

Стъпили сме здраво на пазара от 2011 г. чак до днес

Коломба БГ е лесноразпознаваема фирма за почистване за всеки, който се нуждае от подобен тип услуги. Клиентите ни са от всички райони на град София и ни определят като едни от най-добрите в бранша. В нашия екип има място за всеки, който работи усърдно, държи на перфекционизма и умее да работи в колектив. Ако се интересувате от работа при нас, можете да прочетете повече информация, като кликнете тук.

Имаме над 1650 клиенти, 3400 обекти, повече от 500 последователи в социалните мрежи и 99% рейтинг от потребители.

Покриването на специфичните нужни на клиента изисква най-добрите подходи. Именно затова, освен усърдният екип, който е готов да отговори по всяко време на всички Ваши изисквания, ние непрекъснато инвестираме в най-висок клас почистваща техника и професионални препарати.

Както споменахме обаче, без помощта на нашите хигиенисти и машинни оператори, не бихме могли да се справим с предизвикателствата. Затова внимателно подбраният екип е наш първи приоритет, който да гарантира добре свършена работа.

Добрата координация и съвместна работа с клиента по отношение уточняване на специфичните изисквания за конкретната задача е не по-малко важна стъпка за блестящия резултат, който търсите. Затова ние сме на линия 12 часа всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

Основни принципи в работата ни

Всеки успешен бизнес следва свои правила, за да е конкурентно способен и за да бъдат клиентите доволни.

 • Фокус върху клиента

  Винаги се фокусираме първо върху клиента и неговите изисквания. След това следва всичко останало.

 • Екологична ориентираност

  Винаги подбираме възможно най-екологичните препарати, които са едновременно мощни и безопасни.

 • Съвършенство и иновации

  Всички членове на нашия екип минават през строг обучителен период. Постоянно следим за най-новите технологии в почистването и винаги разполагаме с последен модел техника и препарати.

 • Доверие и растеж

  Над 70% от нашите клиенти избират абонаментно почистване след първата услуга, която правим за тях. Стремим се към дългосрочни отношения с всички наши клиенти.

Call Now Button

Попълнете формата

Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

Съобщението е изпратено!

Ще се свържем с Вас при първа възможност.