Почистване на заведения

Почистване на заведения за град София

ЦЕНИ: Всички цени са по договаряне след оглед. Не се колебайте да се свържете с нас!

Навярно нито един друг тип почистване не влияе толкова върху успеха на даден бизнес, така както това на ресторанти, барове и др. Липсата на висока хигиена в тях до голяма степен означава нарушаване на законовите норми за чистота и застрашаване на здравословното състояние на клиентите. Благодарение на богатия си опит в почистването на заведения, фирма „Коломба БГ” гарантира безупречна чистота, отговаряща на общоприетите стандарти.

Значение на професионалното почистване на заведенията

Безспорно управлението на ресторанти и нощни клубове е една от най-динамичните сфери за бизнес, в която дори най-малкият детайл може да се окаже ключов фактор за успех.  Поради тази причина всички собственици на ресторанти или барове се стремят непрекъснато да подобряват качеството на обслужване и това на предлаганите продукти в търговските обекти. Съществува обаче, един аспект от бизнес управлението, който е с определяща роля за това дали клиентите ще посетят нощните заведения или заведенията за хранене повече от един път – високата хигиена. Тя може да окаже силно въздействие за положителното възприемане на даден бизнес. Процесът на изграждане на добро първо впечатление започва още  с влизането на клиентите и може да отнеме само няколко секунди. Поради тази причина, професионалното почистване на заведения е от изключително важно значение, както за създаване на приятна и уютна атмосфера, така и за придаване на идентичност на всеки бизнес.

Всички заведения, в които се сервират храни и напитки, са обект на редовни и чести проверки от съответните  контролни органи. Пренебрегването на нормите за чистота може да доведе до временно и дори до  постоянно закриване на обектите, което е кошмарен сценарий за всеки собственик. В резултат на това може да се стигне до изграждане на лоша репутация, загуба на време и на финансови средства. Именно поради тази причина все повече собственици на кафенета, барове, ресторанти и т.н. се доверяват на професионалните почистващи компании. Като експерти в почистването на заведения, ние, в „Коломба БГ”, предлагаме висококачествени услуги, част от които са:

 • Почистване на ресторанти;
 • Почистване на кафенета;
 • Почистване на помещения за бързо хранене;
 • Почистване на барове, дискотеки и нощни клубове;

Характерно за някои видове заведения е наличието на кухненски части, в които се приготвя основният продукт на ресторантьорството – храни и напитки. Обикновено това са помещения, оборудвани със специализирани уреди, служещи за качественото обработване на хранителните продукти. Фактът, че те са неизменна част от работния процес във всички кухни, ги превръща в обект на замърсяване. Динамичната ежедневна дейност включва използване на много на брой и различни по състав готварски продукти и мазнини, които са един от главните източници на лоши миризми и мръсотия в кухненските помещения. Отличително свойство на повечето мазнини е, че са трудни за заличаване, независимо от вида на повърхността, на която са попаднали. Поради тази причина, фирма „Коломба БГ”  разполага с качествени препарати, достатъчно силни да премахнат загорелите мазнини от всички кухненски повърхности и уреди. Въпреки, че са изключително мощни, те не оставят никакви следи след използване. Това означава, че те са напълно безопасни за здравословното състояние на служителите в кухните.

Ефективността е от ключово значение за всеки бизнес. Като експерти в своя бранш, ние в „Коломба БГ”, непрекъснато се стремим да подобряване качеството на предлаганите от нас услуги. Безспорно това не би било възможно без нашите специалисти. Те са напълно обучени да разпознават и премахват източниците на замърсяване или лоши миризми. Благодарение на своите знания и умения, те са способни да постигат максимални резултати за минимално изразходено време.

Услуги, включени в почистването на заведения за хранене

Почистването на заведения може да включва много на брой услуги, което до голяма степен се определя от наличието на различни по вид и дейност търговски обекти. Едни от най-разпространените такива са заведенията за бързо хранене и ресторантите. Характерно за тях е, че те изискват специални грижи що се отнася до почистване. Главна причина за това е фактът, че в тях се обработват хранителни продукти. Липсата на хигиена носи огромен риск от поява и разпространяване на опасни бактерии. Те могат да попаднат в храните и с това да се застраши здравето на клиентите. Тези обстоятелства превръщат почистването на заведенията за бързо хранене и ресторантите в задължителна ежедневна дейност. Поради тази причина, фирма „Коломба БГ” предлага абонамент за професионално дезинфекциране на заведенията за обществено хранене, който включва:

 • Дезинфекциране на подовите настилки и кухненските повърхности;
 • Почистване и обезмасляване на готварското оборудване – скари, фурни, фритюрници, аспиратори и т.н.
 • Дезинфекциране на мивки;
 • Изпразване на кошчета;
 • Премахване на прахта от търговските зали в ресторантите;
 • Дезинфекциране на всички столове и маси;
 • Почистване на прозорците.
 

Услуги, включени в почистването на заведенията, предлагащи напитки

Заведенията за отдих и забавление са едни от най-посещаваните обекти. Обикновено това са места, в които хората се наслаждават на свежи напитки и приятна музика, докато разговарят с приятели и познати. Типичен пример за такива заведения са всички барове, дискотеки, кафенета и т.н. Характерно за тях е наличието на зали, достатъчно големи да поберат много на брой клиенти. Също така, помещенията обикновено са оборудвани с тапицирани мебели, украшения за стени, килими и други аксесоари, с което се цели създаване на приятна и уютна атмосфера за гостите на заведенията.

Масовото използване е една от главните причини за бързото акумулиране на мръсотия и попадането й върху всички части и предмети в търговските обекти. Това обстоятелство превръща почистването на кафенета,  барове и дискотеки в истинско предизвикателство. Поради същата причина, услугите за хигиенизирането  им са изключително разнообразни и много на брой.  Като фирма специализираща в почистване на нощни заведения, фирма „Коломба БГ” предлага професионално дезинфекциране на помещенията и оборудването в тях. Част от стандартите услуги са:

 • Почистване на всички подове;
 • Дезинфекциране на бар плотове, маси и столове;
 • Професионално почистване на прозорци;
 • Дезинфекциране на оборудването – кафе машини, фризери, хладилници, апарати за бира т.н.
 • Дезинфекциране на тоалетни части;

Едно от най-важните предимства на предлаганите от нас услуги е гъвкавостта им.  Това означава, че според изискванията на клиентите, към абонамента могат да се добавят допълнителни услуги, като например пране на дивани, тапицирани столове, килими, мокети, почистване на стени и т.н.  С това ние гарантираме висока хигиена във всяка част на нощните заведения и тези за обществено хранене.

Осигуряването на висока хигиена е едно от най-важните задължения в управлението на  всички заведения за хранене и нощни клубове. Благодарение на своя дългогодишен опит, фирма „Коломба БГ” е надежден партньор, на когото да доверите грижите за чистотата на Вашия бизнес!

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.