Често задавани въпроси

По-долу сме поместили списък с най-често задаваните въпроси, които получаваме от клиенти. Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Общи въпроси

За най-бърза връзка се свържете с нас по телефон. На линия сме 12 часа в денонощието - всеки ден! Алтернативно използвайте някоя от формите за контакт.

Да, клиентите дължат пълен размер на уговорената сума за еднократно или абонаментно почистване, освен ако не са договорени други условия.

В повечето случаи за почистване на домове или офиси не се изисква уговорка за оглед. В останалите случаи, за другите услуги, които предлагаме, крайна оферта можем да дадем само на място.

Това зависи от конкретно избраната услуга. Извършваме както ръчно, така и машинно почистване, но всичко зависи от Вашите предпочитания и изисквания.

Държим на 100% удовлетвореност от клиента. Ако не сте доволни, ще направим повторно почистване безплатно, ще Ви дадем ваучер или ще Ви върнем парите. Недоволните клиенти от нас са изключителна рядкост, но ние сме гъвкави в това отношение.

Въпроси относно посещения

Графикът ни е много натоварен и в повечето случаи това не е възможно. Свържете се с нас, за да уговорим ден и час.

Това зависи изцяло от Вас. Ако не сте у дома си, ще трябва да ни предоставите ключ и ние ще свършим всичко останало.

Стремим се да спазваме графика с точност. Ако има закъснение с повече от 10-15 минути, ще Ви уведомим за това.

Разбира се, но молим да ни уведомявате за това предния ден. Държим на коректност и от двете страни.

Еднократните ни посещения са без договори, освен ако не е упоменато друго. При предлагане на специфични видове услуги или абонаментни планове, в повечето случаи сключваме договори с клиентите.

Въпроси относно почистване

Информация можете да прочетете на страницата за съответната услуга от менюто Списък с услуги.

Разполагаме с богато разнообразие от препарати и техника. Ако имате конкретни специфични изисквания, моля уведомете ни за това предварително.

Моля разгледайте предлаганите от нас услуги от менюто Списък с услуги. Ако искате услуга, която не е включена в този списък, свържете се с нас, за да уточним дали можем да Ви бъдем полезни.

Броят на работниците зависи от конкретната задача. Ако държите на по-бързо почистване с по-голям брой работници, това ще рефлектира върху цената. Стремим се да изпълняваме желанията на клиента, но винаги се свързвайте с нас за допълнителни уточнения.

Можем да бъдем по-конкретни след оглед на място. Почиствали сме успешно изключително замърсени подове, стени и др. и разполагаме с най-добрата техника и препарати на пазара. Не се страхуваме от предизвикателства!

Call Now Button

Попълнете формата

Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

Съобщението е изпратено!

Ще се свържем с Вас при първа възможност.