Отзиви от наши клиенти

Имаме удоволствието да Ви представим малка част от мненията на наши доволни клиенти.

Валентин Михов

Много съм доволен от услугите на Коломба БГ. Ползвах ги веднъж за почистване на апартамент и останах очарован от резултата. Вече от две години съм редовен клиент и съм на седмичния им абонаментен план за почистване. Спестяват ми време и пари, а услугата е топ качество.

Гергана Цветанова

Работя като мениджър в голяма компания в София и отговарям за поддържането на чистотата в сградата. През годините сме ползвали много фирми за професионално почистване, но категорично мога да кажа, че от Коломба БГ сме най-доволни ще продължим съвместна работа занапред.

Христо Петров

Имам голям семеен ресторант и поддържането му е трудна работа. Разбира се, ние почистваме редовно след края на работния ден, но веднъж месечно ползваме услугите на фирма Коломба БГ. Така, гарантираме за безупречна чистота в кухнята и при масите.

Марин Семерджиев

Най-добрата фирма за почистване в София! Предлагат богат набор от услуги за нуждите на всеки. Редовен клиент съм и препоръчам Коломба БГ на всички мои познати.

Ивелина Попова

За първи път ползвах услугите на фирмата за озониране, защото купихме апартамент, който явно се е ползвал от заклети пушачи. Миризмата напълно изчезна след 1 ден!

Анна Валентинова

Излъскаха всичко в дома ми за няколко часа. Много съм доволна и горещо препоръчвам услугите на фирмата!

Георги Савов

Имаме голям автосервиз и поради многото работа, неизбежно се зацапва. Коломба БГ правят абонаментно почистване всеки месец и сме много доволни.

Деница Герджикова

Персоналът на фирмата работи добре и не претупват нещата. След като си свършат работата, всичко блести от чистота. Препоръчвам на всеки, който си цени времето и не иска да чисти сам.

Иван Герасимов

Подът в мазето беше много замърсен. Извикахме Коломба и всичко направо светна! Определено си заслужава, защото няма как човек да изчисти така сам без да има професионална техника.

Венета Караджова

Аз съм много ангажирана жена и държа моите жилища да бъдат винаги в изряден вид. Коломба БГ вършат отлична работа и почистват дискретно, докато ние с мъжа ми работим във фирмата.

Кирил Киров

Вече 5 години ползваме абонаментно почистване за нашата фабрика. Със сигурност ще продължим да работим с Коломба БГ поне още 5, защото качеството е топ, а цената е най-добрата, спрямо други фирми.

Зорница Богданова

Фирмата направи цялостен ремонт на входа ни и сега изглежда отлично. От всички оферти, които пуснахме до други фирми, тази беше най-добрата, а крайният резултат е просто супер!

Call Now Button

Попълнете формата

Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

Съобщението е изпратено!

Ще се свържем с Вас при първа възможност.