Почистване на прозорци

Професионално почистване на прозорци за град София

Нека Вашите прозорци на цялата жилищна кооперация или друга голяма сграда да заблестят от чистота с помощта на фирма „Коломба БГ“.

НОВО:

 • Почистване на прозорци за жилищни сгради – 18 лв./етаж.
 

ВАЖНО: В момента фирма Коломба БГ извършва услугата почистване на прозорци само за жилищни кооперации и сгради/помещения с голям брой прозорци. Услугата не се извършва за домове – апартаменти, къщи, вили и други. Текстът по-долу не е актуален.

Професионалното почистване на прозорци от фирма Ви спестява време и усилия

Сред домашните задължения – чистенето определено попада в категорията на най-непосилните и неприятни ангажименти. Всъщност, без значение дали става въпрос за чистене вкъщи, на работното място или на сградата, в която се помества Вашия бизнес, едва ли има някой сред Вас, който с удоволствие, се наема с такъв тип задачи. А ако трябва да категоризираме максимално най-тежката, продължителна като време, сложна като умения, които трябва да имате и дори най-опасна почистваща дейност, безспорно, трябва да посочим почистването на прозорци.

Същевременно, без почистване на прозорци жилището и дори цялата сграда ще изгуби блясъка и приветливия си вид, дори да е перфектно хигиенизирана както на ниво интериор, така и на ниво екстериор. Нещо повече – прозорците трябва редовно да се освежават, защото колкото повече време ги държите прашни и мръсни, толкова по-трудно ще Ви е в последствие да ги почистите до блясъка, който винаги сте желали. Не можем да отречем обаче, че освен специални умения и достатъчно време, за тази задача са Ви нужни и специални, а и безопасни пособия. Миенето на прозорци крие известен риск – особено когато става въпрос за премахването на петна и замърсявания от външната им част.

Външното почистване на прозорци крие сериозни рискове

Много хора предпочитат да се справят сами с миенето на прозорци. Смятат, че ако се откажат от професионално почистване на прозорци, те ще успеят да спестят пари, предпочитайки да рискуват живота и здравето си, като висят от високи етажи, правят опасни маневри и какво ли още не. Дори да получите помощ от близък или приятел, докато миете прозорците, самото натоварване и екстремна ситуация ще Ви лишат от перфектните крайни резултати. В крайна сметка, работата Ви ще е незадоволителна и само ще сте изгубили и нерви, и време. А нервите са здраве, времето – пари. Съхранете ги, като си спестите непосилното и трудоемко задължение да поддържате прозорците вкъщи или на работното място идеално почистени, лъскави до блясък, полирани и освежени.

Съветът ни е да избягвате рисковото почистване на прозорци от външната им страна и да заложите на професионалния подход в тази домакинска задача. Същото, между другото, важи с пълна сила и за освежаването на прозорците от вътрешната страна. Макар като маневра и движение, тази задача да се окаже по-лесна за Вас, за да постигнете задоволителни резултати, трябва да сте подготвени с необходимите и правилните препарати, както и да сте наясно как най-лесно и бързо да премахнете замърсяванията, без да оставяте следи от тях.

Последните, между другото, се появяват в над 70% от случаите, в които хората решат сами да измият прозорците си. Тези петна се дължат на хаотичното движение на ръката, докато забърсва прозорците. Ако заложите обаче на професионално миене на прозорци, можете да бъдете сигурни, че от досадните линии от препарат и вода няма да има и следа. Прозорците Ви не просто ще са внимателно забърсани и измити, но и светкавично полирани за съвършен вид и перфектна хигиена. Просто те ще заблестят от чистота.

Нашият опит и професионални препарати гарантират перфектен резултат всеки път

След всичко казано до тук, за Вас е важно да прецените дали не е по-добре да се обърнете към експерти в сферата на хигиената пред мъчителния факт, че трябва да се измъчвате със задачата да измиете и полирате прозорците и от вътрешната част, и от външната. Замислете се колко много време и средства бихте спестили, защото обикновено, в цената за услугата професионално измиване на прозорци в София винаги влиза и професионален и надежден препарат, както  необходимите пособия и оборудване за безпроблемно и безопасно миене на прозорците отвън. Нужно ли е да рискувате живота си или този на Ваш близък, наел се да Ви помогне?

Не, нещо повече – нужно ли е да се занимавате ежемесечно с тази непосилна задача, като винаги можете да се обърнете към професионална почистваща фирма, която да се справи само за няколко часа, но и да остави повече от перфектен ефект върху прозорците Ви? Освен това, не забравяйте, че за да бъдат прозорците на дома или офиса Ви винаги в перфектно и изрядно състояние, трябва да ги миете регулярно. В противен случай, те ще събират прах, невидими бактерии и мръсотия – особено в сезоните на сняг и дъжд, бури и т.н. И не забравяйте, че колкото повече отлагате задачата по хигиенизиране на Вашите прозорци, толкова по-трудно ще е на по-късен етап да се справите с тях и да ги приведете в ред.

Ние от „Коломба БГ ви предлагаме отлично решение за всички тези проблеми: почистване на прозорци в София на изгодни цени и с гаранция за перфектно качество, приятелско и индивидуално отношение към всеки отделен клиент. Имайте в предвид, че можем да Ви осигурим както домашно миене на прозорци в София, така и корпоративна услуга, съобразена с графика и работното време на Вашите служители, естеството и предназначението на сградата, в която се помества Вашия основен работен процес.

Прозорците ще заблестят, както никога досега

Екипът ни разполага с професионално и модерно оборудване за бързо, лесно, безпроблемно и най-вече безопасно – и за Вас, и за служителите ни – почистване на прозорците. Рискът от каквито и да е наранявания, падания или инциденти е сведен до краен минимум, а освен това, „Коломба БГ“ използва силни препарати само в краен случай – на силно замърсяване, по-упорити петна, продължително време натрупване на прах и т.н. В останалите, стандартни случаи, когато прозорците са в сравнително по-леко замърсено ниво, нашите хигиенисти използват само чиста вода, заедно с абсолютно безвредни препарати.

Благодарение на специалните движения и необходимите оптимални и работещи пособия, прозорците светват от чистота без използването на каквито и да токсични или с високо съдържание на химикали препарати. „Коломба БГ“ разполага само със сертифицирани и  изцяло безопасни почистващи продукти, които в никакъв случай не увреждат Вашата здравословна домашна или работна среда.

„Коломба БГ“ Ви предлага цялостно решение за кристален блясък и перфектна чистота на Вашите прозорци. Гарантираме Ви почистване на прозорци в София на ниски цени. Ние сме гъвкави и подхождаме с разбиране към Вашия професионален и личен график, така че можете да разчитате на нас. Ще организираме посещение от наши служители в удобно за Вас време.

Как процедираме и защо да ни изберете?

Имайте в предвид, че не е необходимо да присъствате по време на процедурата. Можете да оставите само резервен ключ на наш почистващ екип, който да си свърши работата и веднага след като се завърнете у дома или на работното място да се насладите на отличния краен резултат. Услугите и служителите ни са изцяло застраховани, така че личните Ви вещи и непокътността на интериора и дома Ви са в сигурни ръце.

Благодарение на модерната апаратура, хигиенистите ни могат да достигнат и до прозорците на най-горния етаж. В допълнение, по Ваше желание, те могат да забършат и освежат допълнителните към прозорците елементи: перваз, дограма, дръжки и т.н.

Забравете за висенето от високите етажи, за трудоемкото бърсане и търкане на прозорци. „Коломба БГ“ Ви осигурява качествено и достъпно миене на прозорци в София, от което ще останете доволни и благодарение на което ще си спестите време и пари за скъпи и токсични препарати, способни да Ви навредят на здравето в случай на неправилна употреба, както и да предизвикат алергични реакции и токсично натравяне.

Елиминирайте всички тези рискове и се отдайте на заслужена почивка, защото от тук насетне чистотата и блясъкът на Вашите прозорци са в ръцете на експертите от „Коломба БГ“. Моля, свържете се с нашите консултанти, за да уточните подробностите за услугата и за да резервирате посещение от наш екип. Не се колебайте да поискате и допълнителна информация, ако имате нужда от такава, както и да заявите експресна поръчка за почистване на прозорци. Ние сме насреща и обещаваме, че ще отговорим и на най-високите Ви очаквания и изисквания.

„Коломба БГ“ – сигурната и надеждна фирма за професионално, безопасно и модерно миене на прозорци на територията на цяла София. Очакваме Ви!

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.