Боядисване и ремонт на входове

Боядисване и ремонт на входове за град София

Фирма Коломба БГ извършва ремонтни дейности и боядисване на входове на конкурентни цени за района на гр. София.

ЦЕНИ: Всички цени са по договаряне след оглед. Не се колебайте да се свържете с нас!

Фоайето, освен фасадата, е лицето на всеки един блок. Ако то е изпоцапано и надраскано, малко хора биха си купили апартамент в сградата, а и оценката за състоянието на кооперацията спада, заради неугледния вид на общите части.

Затова, не се колебайте и потърсете нас, от фирма Коломба БГ. Фирмата ни предлага боядисване и ремонт на входове. Когато използвате нашите услуги, ще се убедите, че няма нищо по-добро от чистия вход, с наскоро шпакловани и пребоядисани стени, сменена врата и нови пощенски кутии. Желаещите да заживеят във Вашия блок, ще се увеличат. Дори и фирми ще пожелаят да наемат помещения за офиси.

Какво предлагаме от Коломба БГ?

Фирмата предлага всякакви видове боядисване и ремонт. Освежаване, цялостно пребоядисване, измазване, шпакловане, смяна вратата на входа, когато се налага, всичко това ще откриете сред нашите услуги. Изброеното ще допринесе да заживеете в по-чиста и красива жилищна среда. Ще боядисаме и ремонтираме входа Ви, ще поправим и козирката на входа, ако е необходимо, като оставим след себе си чисто и красиво място, което ще ви приветства всеки път, като влизате в сградата.

Услуги, които предлагаме:

1. Боядисване и ремонтиране на общите части

Боядисване и ремонт на входове е цялостна услуга, която ще позволи входът на кооперацията Ви да „заживее“ нов живот, а заедно с него и Вие, използвайки максимално общите площи.

2. Боядисване и пребоядисване на входа

Боядисване на входове е една от многобройните ни услуги. Независимо дали входът Ви има нужда само от освежаване (боядисване на някои декоративни елементи) или цялостно боядисване, фирма Коломба БГ работи според всички стандарти в строителния бранш и накрая на Вас ще Ви остане само да се събуете по пантофи след ремонта и да се порадвате на красотата в общите части.

3. Ремонтиране на козирката на входа

Ремонт на входни козирки е друга от услугите, които предлагаме. Та кой не иска да поднови старата и течаща, неугледна козирка и да си спести много главоболия занапред! Това е услуга в асортимента на нашата фирма и е възможна опция, наред с боядисването и ремонта на входа.

Колко ще струва?

Това е един от най-важните въпроси, който стои пред Вас, нашите клиенти. Цените са разумни, като е възможно да получите ориентировъчна разценка на услугата и по телефона. Крайната цена се определя след оглед на място.

Цените за София са атрактивни и конкуренти. Ако изберете фирма Коломба БГ, няма да съжалявате. Накрая даже ще Ви останат пари да почерпите след ремонта.

Защо е важно да ремонтирате или освежите входа си?

Всичко, взето заедно, ще направи Вашия вход едно чудесно място за престой. Ще можете дори да поставите пейка във фоайето на блока, където при дъжд да се събирате и да си говорите. Ще можете да си поставите табло за бележки, на което от ВиК, Енергото и кабелните телевизии да закачат съобщенията си.

На чистите стени, ще може да поставите стикери за стена, които са изключително модерни и изобразяват литературни герои, спортисти, емблеми. Това ще направи блока едно по-приятно място за живеене.

Напоследък по медиите валят репортажи за ремонтирани от съседи входове и това ще бъде все по-задълбочаваща се тенденция. Съседите събират пари, наемат фирма и фирмата им издава входа чист и спретнат.

Входовете на старите панелни блокове, вече са посивели от прах и мръсотия. Понякога деца или хулигани драскат и чупят във входа, а това допринася за общото впечатление на разруха. За да живеете в по-красива обстановка, не се колебайте да потърсите нашата фирма Коломба БГ.

Как ремонтираме от фирма Коломба БГ?

Предлагаме измазване, шпакловане и боядисване, като това ще заздрави стените, ще ги направи по-красиви и устойчиви на влага. Ще позволи допълнителното им разкрасяване. Фирмата ни работи с висококачествени материали, които ще Ви спестят разходи за ремонт дълги години напред. В ремонта можем да включим и друг вид козметичен или по-сериозен ремонт, според Вашите конкретни нужди. Ние правим абсолютно всичко. Не е нужно да търсите други фирми! Оставете цялата работа на нас.

Как боядисваме от фирма Коломба БГ?

Възможно е само освежаване на входа с повтаряне на цветните кантове по стените, но и цялостно пребоядисване. Служителите на фирмата ни работят чисто, отсичат ъглите, изработват шарки, по желание на клиента.

Бързината е предимство!

С бързина и качество от нашата фирма ще отговорим на Вашите желания и очаквания и всичко това на разумна цена.

Работниците ни действат бързо и с професионализъм, така че няма да ви се наложи да чакате дълго, преди жилището ви отново да се превърне в уютно и чисто място. Разбира се, служителите работят внимателно, така че да останете доволни от изпълнението на услугата.

Добра комуникация!

С фирмата ни може да комуникирате по телефон, на живо, със служителите в офиса или чрез контактната форма на сайта.

Служителите с радост ще откликнат на потребностите Ви и ще помогнат дори и в трудни ситуации, според тарифите на фирмата.

Какво можем да направим, за да предотвратим цапането на стените във входа?

Днес можем да избираме от богата гама тънки плоскости за стени, които позволяват миене и почистване с препарати за дърво. Големите вериги магазини за строителство и обзавеждане ги предлагат, като целта е да се предотврати изхабяването на мазилата и боята по стените. Цветовете на плоскостите са най-разнообразни и може да избирате измежду богата гама от разцветки. Входът Ви ще грейне в нови цветове и ще „посреща“ гости с красиви багри.

Стенните панели са съвременната вариация на едновремешните ламперии. Но днешните са по-леки откъм тегло, по-красиви като дизайн и не винаги от дърво, което ги прави по-малко опасни при пожари.

На квадрат плоскостите могат да ви струват и до 10-14 лв. Това един икономичен, красив, стилен и практичен вариант за Вашия вход.

Какво можете да очаквате от фирма Коломба БГ?

На първо място висок професионализъм, внимание към детайла и грижа за клиента. На разумна цена можете да получите качество за дома си и да си спестите проблеми и разправии. Фирмата ни е сред лидерите в почистването за София, с богат набор от комплексни услуги.

Фирма Коломба БГ може да направи това за Вас, което малко други български компании биха могли – да Ви даде уют и сигурност във Вашия дом и вход на етажната собственост.

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

    Call Now Button

    Попълнете формата

    Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

    Съобщението е изпратено!

    Ще се свържем с Вас при първа възможност.