Почистване на автосервизи

Почистване на автосервизи за град София

ЦЕНИ: Всички цени са по договаряне след оглед. Не се колебайте да се свържете с нас!

Нуждата от редовна техническа поддръжка на всяко превозно средство превръща автосервизите в едни от най-посещаваните обекти. Почистването им, обаче, може да се окаже непосилна задача за  техните собственици. До голяма степен това се дължи на извършваните дейности в тях, включващи използване на автомобилни течности. Ние, в „Коломба БГ”, предлагаме на своите клиенти ефективни методи за справяне с тежките замърсители на конкурентни цени.

Защо е важно редовното почистване в автосервизите?

Всеизвестен факт е, че поддържането на висока хигиена е ключов фактор към успеха на всеки бизнес. Тя може да окаже положително влияние, както върху здравословното състояние на служителите, така и върху продуктивността на работния колектив. Съществуват обаче,  помещения, чието почистване е истинско предизвикателство, особено без подходящите средства. Пример за такива са автосервизите. Те са работилници, в които се извършва специфичен вид дейност, включващ работа с голям брой вредни вещества. Масла, горива, бои, спирачни течности – тези видове замърсители са малка част от ежедневния работен процес на всеки механик. Характерно за автомобилните продукти е, че са трудни за премахване и изключително хлъзгави, веднъж попаднали върху подовите настилки. Това поражда опасност от тежки наранявания не само за персонала в автосервизите, но и за гостите в тях.

Всеки един вид автомобилни течности притежава свои специфични свойства, част от които са заплаха за човека. Някои от тях са опасни при попадане върху кожата, а други отделят отровни пари, криещи риск за здравето при вдишване (горивата). Освен това при непочистване, вредните вещества са идеална среда за поява на опасни бактерии и тяхното бързо разпространяване. Фактът, че автомобилните течности са неизменна част от работния процес в автосервизите,   увеличава риска за здравословното състояние на служителите. Именно поради тази причина тежкото замърсяване трябва да бъде премахнато от работните помещения. Поддържането на висока хигиена в автосервизите би могло да неутрализира  токсичните свойства на автомобилните продукти и да намали драстично опасността.  Редовното и качествено почистването на сервизните помещения е нужно не само за да се осигури приятна атмосфера, но най-вече да се гарантира безопасна работна среда.

Освен, че е трудоемко, почистването  на автосервизите е дейност, която може да отнеме много време.  Имайки предвид натоварените работни графици и липсата на качествена почистваща техника във всеки автосервиз, то може да се окаже невъзможна задача. Именно тази причина подтиква все повече собственици на автосервизи да потърсят услугите на професионалните почистващи компании. Като експерти в своята област, фирма „Коломба БГ” разполага с богат опит в дезинфекциране на сервизни помещения, както и с  надеждно оборудване за унищожаване на вредните миризми в тях. Мощните и в същото време безопасни препарати, които използваме, са напълно ефективни в борбата с трайните петна от автомобилни масла, горива и др. Освен това, знанията и уменията на нашите специалисти гарантират качествени услуги, чрез които ще спестите време, средства и много главоболия!

Какво включва професионалното почистване на автосервизи?

Почистването на автосервизите може да бъде изключително разнообразно, поради факта, че съществуват различни по вид помещения.  Характерно за някои от тях е, че те разполагат с офиси, изложбени зали и дори фирмени магазини. Независимо от своите различия, във всички автосервизи се извършват едни и същи ремонтни дейности, вследствие от които се отделят отровни и трудни за почистване замърсители. Към тях спадат всички видове масла, горива, бои, ръжда и други. Характерно за тях е, че са изключително трудни за премахване от всеки един вид повърхност. За да улесним своите клиенти, фирма „Коломба БГ” предлага мощни средства за почистване на сервизните помещения. За целта, ние предлагаме стандартен абонамент, който включва дезинфекциране, дори на най-труднодостъпните части  в помещенията. Към пакета са включени:

 • Почистване и дезинфекциране на всички подове и повърхности;
 • Почистване на оборудването и техниката в автосервизите;
 • Почистване на прозорци;
 • Почистване на тоалетните части;
 • Изхвърляне на отпадъци.
 

Едно от първите неща, за които се сещаме, когато става въпрос  за  автосервизи е наличието на специфични миризми в тях. Техните източници могат да бъдат различни и много на брой, но всички те са опасни за човешкото здраве. Пример за такъв вид  източници на вредни миризми са автомобилните масла, бои, всички видове горива, спирачни течности и т.н. Характерно за тях е, че са изключително трайни и сложни за унищожаване, поради факта, че са способни да проникват в стени, подове, вентилации и т.н. Ние, в „Коломба БГ” осъзнаваме важността на чистия въздух на работното място и предлагаме иновационна техника за пълното отстраняване на опасните и вредни миризми – озонатор. Озонаторът е техника, която напълно заличава вредните миризми без да оставя следи от ползването й.

Важно е да се отбележи, че почистването на автосервизи далеч не се изчерпва с дезинфекциране на работните помещения. Като част от автосервизите се считат и техните офис помещения, в които се приемат заявки и се обработват документи. В резултат от ремонтните дейности се натрупва прах, който притежава свойството да прониква навсякъде, включително и в офис помещенията. Това обстоятелство поражда нуждата от редовното им почистване с цел запазване отличното състояние на тапицираните мебели и оборудването в тях. Фирма „Коломба БГ” предлага на своите клиенти професионално пране на килими и почистване на тапицирани мебели. С помощта на професионална машина за пране, ние гарантираме премахването на мръсотията от Вашия килим и дезинфекцирането на всякакъв вид тапицирани мебели.

Както всяка една сграда, автосервизите също се нуждаят от редовно почистване. Липсата на такова може да доведе до поява на перманентни петна и амортизация на помещенията. Най-често обект на износване са подовите настилки, върху които попадат голям брой замърсители, в резултат на ремонтните дейности. В повечето случаи мръсотията навлиза в дълбочина, което я прави трудна за отстраняване. Като част от абонамента от услуги, фирма „Коломба БГ” предлага дълбочинно почистване на подови настилки чрез използване на  професионални машини. Характерно за тях е, че те са способни да извлекат мръсотията и да отстранят дори най-трудните за премахване петна. Също така, към пакета от услуги може да се добави опцията за абонаментно почистване, съобразено с работния график на всеки бизнес. Това може да изиграе ключова роля за запазването на блясъка и доброто състояние на работните помещения.

Почистването на автосервизите несъмнено е сложно начинание, особено без необходимото оборудване. Като експерт в областта си, ние, в „Коломба БГ”, разполагаме с ефективни методи и средства, които гарантират качествено дезинфекциране на работните помещения. За нас ще бъде удоволствие да бъдем Ваш надежден партньор!

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.