Абонаментно почистване

Абонаментно почистване за град София

Фирма Коломба БГ извършва абонаментно почистване на територията на град София и села в близост за всякакви видове промишлени производства и помещения, както и за големи офиси и административни сгради.

За собственици на жилища, услугата се предлага при минимум четири посещения месечно.

УСЛУГАТА ВКЛЮЧВА:

 • Забърсване на прах външно;
 • Почистване на кухня външно;
 • Почистване на баня, душ кабина;
 • Почистване на тоалетна + ботуша;
 • Прахосмучене на целия апартамент;
 • Измиване на пода на целия апартамент;
 • Забърсване на ключове;
 • Забърсване на врати;
 • Забърсване на ел. уреди външно /без осветителни тела/;
 • Почистване на котлони;
 • Измиване на чинии.
 

ПЕРИОДИЧНОСТ НА УСЛУГАТА

 • Един, два или три пъти седмично;
 

ЦЕНА НА УСЛУГАТА

 • Едностаен апартамент или офис до 50 кв.м. – 35 лв. /посещение/;
 • Двустаен апартамент или офис до 75 кв.м. – 40 лв. /посещение/;
 • Тристаен апартамент или офис до 100 кв.м. – 45 лв. /посещение/;
 • Тристаен апартамент или офис до 125 кв.м. – 55 лв. /посещение/;
 • Четиристаен апартамент или офис до 150 кв.м. – 65 лв. /посещение/;
 • Четиристаен апартамент или офис до 180 кв.м. – 75 лв. /посещение/;
 • Многостаен апартамент или офис до 220 кв.м. – 85 лв. /посещение/.
 

Защо да изберете Коломба БГ?

Удобен и лесен начин да поддържате домовете и офисите си чисти, е използването на професионална  услуга за абонаментно почистване. По този начин можете да отметнете няколко задачи от безкрайния списък с ангажименти. Това ще намали стреса и повиши ефективността на работата Ви, ще пренареди приоритетите  Ви за деня. Ще Ви остане време за важните неща от живота. Ще Ви спести сили, необходими за друга, по-неотложна работа.

Поръчвайки абонаментно почистване си спестявате и грижата за закупуване и съхранение на безброй почистващи препарати, уреди и контакт с тях. За хората с непоносимост към препарати, това е голямо облекчение.

Можете да имате перфектна чистота, без да си мръднете пръста… Особено ценно, ако току-що сте си направили скъп маникюр.

За всички жители на София, ценящи времето и добрата си форма, „Коломба БГ“ предлага абонаментно почистване на домове и офиси. Клиентите избират броя на посещенията и времето за чистене. Това определя цената, освен ако няма  други изисквания, но при всички случаи можете да разчитате на атрактивни цени. Освен това към абонаментното почистване има и други бонуси. Услугата започва с основно почистване на дома или офиса, а за останалите услуги получавате отстъпка.

Видове дейности при абонаментно почистване на помещения

Абонаментът осигурява поддържане на чистота с неотложните действия за добрия вид и хигиена.

Прах

Край на досадния прах! Ние поемаме битката с него. Той ще бъде отстранен от всичките му любими места. Ще бъде преследван с прахосмукачка и отстраняван  с подходящи препарати. Забърсване  на врати,  ключове, външно изчистване на електрически уреди и всяка повърхност, задържаща прах.

Чист под

Полагане на грижа за пода, според неговите нужди. Според вида на твърдата настилка, ще бъде измит с подходяща „козметика”. Ако е с мокет или килим, ще бъде изчистен с прахосмукачка.

Свежест за санитарните помещения

Хигиенизиране на банята и душ кабината. Грижа за тоалетната  – чиния и ботуш.

Ред за кухнята

Изчистване на кухнята и измиване на чиниите. В чиста кухня, върху почистени котлони, отново ще Ви е приятно да приготвяте храна.

Периодично основно почистване

Освен рутинните дейности, изискващи редовно чистене, на всеки шест месеца, Вашите помещения и мебели ще бъдат основно почистени. Измиване на прозорци и дограма, вътрешно чистене на уреди и осветителни тела, изпиране на меки настилки и тапицирани мебели, машинно почистване на твърдите настилки, основно почистване на санитарните възли и др.

Разбира се основно почистване можете да поръчате и в по-кратки срокове, като за абонати, цената е с отстъпка.

Видове абонаментно почистване на сгради в София

Услугата се предлага за поддръжка на следните видове сгради:

Абонаментно почистване на домове

Описаните видове дейности са необходими да се извършват редовно във  всеки дом,  за да бъде приветлив и здравословен.

Защо да ползвате професионални услуги в домовете си?

Време

Казват, че времето е пари. Времето е много повече, то е само 24 часа в денонощието, в което трябва да успеем да спим, да се храним, да работим, да свършим безброй други ангажименти, но и да намерим време за себе си и любимите хора.

С отмятането на задължението да чистите, си осигурявате свободно време.

Здраве

Професионалното чистене гарантира, здравословна чистота у дома, спестява неприятното усилие за хора, които са алергични към прах, замърсяване и препарати. Използването на професионална техника почиства по-добре от домашната, като отстранява  повече алергени и микроби.

Физическо усилие

Имаме нужда от всичките си сили, за да свършим цялата работа за деня. Оставяйки чистенето на друг, спестявате физическо усилие. За хората с някои заболявания, чистенето е трудно или почти невъзможно и е добре някой друг да свърши работата.

Опит

Има хора, които добре поддържат домовете си чисти, с много старание и умения, но липсата на време, сили и концентрация е честа пречка.

Специалистите в чистотата се занимават предимно с това, те имат умения и опит и гарантирано всеки път почистват перфектно.

Технологии

Техниката за домашно чистене не може да се сравнява с професионалната. Съвременните хора се радват на продукти на фантастично ниво, но нямат време да следят постиженията в тази област, а и е голям разход непрекъснато да се закупуват най-новите уреди. Абонирайки се за професионални услуги, могат наготово да се облагодетелстват от технологиите.

Абонаментно почистване на офиси

Описаните по-горе дейности трябва да се извършват системно и в офис помещенията. Чистата и безопасна среда е задължителна при извършване на всякакъв вид труд. По-голямата динамика в тези сгради създава и повече замърсявания, които редовно трябва да бъдат почиствани.

Причини, поради които фирмите ползват професионални услуги за почистване:

Твърде малък офис или дейност за да се наеме човек, грижещ се за чистотата. Фирми с малък бизнес, за които не е изгодно да водят документация, да плащат осигуровки и заплата.

Ползването на случаен човек за извършване на тази дейност е несигурно. Всякакви хора, които нямат работа, пускат обяви за чистачи. Ако човек не може да прави друго, няма гаранция, че може да чисти. Чистотата изисква не по-малко отговорност, умения и опит. Тя е сериозна дейност, както всяка друга и услугите в областта, трябва да се извършват от специалисти в нея. Напоследък зачестяват случаи с измамници, търсещи лесен достъп до сградите.

Твърде голяма сграда или комплекс от сгради. Голяма фирма може да назначи човек, грижещ се за хигиената. Но пък един човек няма да е достатъчен за да смогне с почистването на многоетажна сграда. Трябва да наемат много хора, да закупят машини, уреди, предпазни средства, голямо количество препарати и консумативи. Всичко това значително увеличава разходите за поддръжка на сградата.

Подбиране на кадри

Освен това за наемането на  всички тези хора трябва да се организират интервюта, да се сключват договори за пробни срокове. Допълнителният персонал трябва да се инструктира. На новопостъпилите на работа се доверява обзавеждане, оборудване и фирмена, конфиденциална информация. Ако не се справят и нанесат щети,  ще са необходими допълнително време и средства за отстраняването им. Това са твърде много странични усилия, които могат да бъдат спестени с ползването на доверена фирма за абонаментно почистване.

Контрол

В огромната сграда няма как да бъде извършван контрол дали работата по чистотата се върши добре. Трябва някой да следи редовно, за да не се установи в някакъв момент, че помещенията системно не са поддържани и всичко е занемарено. Хората на заплата, често просто чакат да мине работното време.

В крайна сметка, за гаранция, че хигиенистите ще си вършат работата, се налага да се назначи отговорник. Това води до създаване на изцяло нов отдел, който както се разбра от другите причини, товари всички други отдели – кадри, ЗБУТ, ТРЗ, счетоводство, склад и доставки, техническа поддръжка, охрана и други.

Технологии

Фирмите нямат време да следят новостите в почистващата техника, да се занимават с ремонтите и профилактиката им. Не е тяхна работа да тестват препарати и да се занимават с пораженията, които могат да се предизвикат от неправилна работа с тях.

Престиж

Въпрос на престиж е наистина професионална грижа за чистотата в бизнес сградата. Безупречният външен вид на помещенията, може да се гарантира само от специалисти и техника, с каквито ние разполагаме. Избирайки нас, ние ще работим за чиста и безопасна обстановка и добър имидж.

С абонамент при нас, получавате освен редовното изчистване, също и първоначално основно почистване и периодично на всеки шест месеца, както и  отстъпки за всички еднократни видове почиствания. За Ваше улеснение, при нас можете да намерите и услуги за ремонтни дейности и озеленяване.

Абонаментно почистване на входове

Услугата е за  улеснение на живущите в една сграда. Цената зависи от броя на етажите на сградата и посещенията в седмицата. А броя на седмичните посещения избират клиентите.

Пред съседите от една сграда, често има три варианта – да чистят сами, да платят на някой без работа или да се абонират за професионално почистване.

След разгорещени дебати и несполучливи опити, скоро разбират, че сами не могат да се справят с чистотата на входа. Следващата стъпка е да платят на някой безработен. Много скоро отново са разочаровани, защото не виждат входа особено чист. Случайния човек чисти от време на време, колкото да отчете някаква дейност.

Не е необходимо да минавате през всичко това, за да се убедите, че не работи. Потърсете ни, за да почистим професионално Вашия вход. Освен това живущите в него могат да получат отстъпки  за абонаментно почистване на своите домове. По този начин  можете да разчитате на безупречно и комплексно, абонаментно почистване на добри цени.

Доверявайки се за абонаментно почистване от професионалистите в „Коломба БГ„, вие получавате всичко, от което се нуждаете:

Опит

Коломба БГ“ има голям опит на всяко ниво от работата си – експерти, услуги, взаимоотношения и технологии.

Експертни познания

За професионално извършени услуги, ние наемаме най-добрите  специалисти в областта на чистотата, непрекъснато повишаваме техните знания и опит, за да бъдат в крак с всички модерни технологии в сферата на чистотата.

Отговорно отношение

Всяко поето от нас задължение се довежда до край, във вида и срока, които сме обещали. За нас е въпрос на коректност да спазваме поетите отговорности. Нашите служители са възпитани и коректни.

Оборудване и препарати от висок клас

Разполагаме с пълен набор от всички необходими машини и препарати за перфектно, професионално почистване.

Индивидуален план на почистването

Изготвяне на план по Ваша мярка, според вашите изисквания и нужди, избрани  от Вас услуги, време за почистване и брой посещения седмично.

Конкурентни цени  за абонаментно почистване на офиси и домове

Всичко идва с оптимален баланс между прецизна работа и цена на услугата.

Коломба БГ“ е готова да изпрати своите специалисти за абонаментно почистване на Вашите домове, офиси и входове в София.

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.