Почистване на гаражи/складове

Почистване на гаражи, складове и халета

Фирма „Коломба БГ” извършва ръчно и машинно почистване на гаражи и складове с професионална техника за почистване. Нашите цени са както следва:

РЪЧНО ПОЧИСТВАНЕ:

ЦЕНИ от 0.50 лв. до 1.50 лв. на кв.м в зависимост от квадратурата, вид на настилка и степента на замърсяване.

МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ И ОБЕЗМАСЛЯВАНЕ:

ЦЕНИ от 0.30 лв. до 1.00 лв. на кв.м в зависимост от квадратурата, вид настилка  и степента на замърсяване.

Над 2000 кв.м – ЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

Гаражите са помещения, където се съхраняват моторни превозни средства. Те могат да са част от сгради или самостоятелни постройки, на приземно ниво или подземни. Гаражите предпазват автомобилите от слънце, дъжд, градушка, замръзване и други неблагоприятни условия, както и от набезите на хора – вандализъм и кражба.

Гаражът е семпло помещение и ако не се затрупва с излишни вещи, лесно може да се поддържа чисто. Замърсяванията в него зависят от честотата на използване, дали се използва само за съхранение на автомобила, или и за ремонт и други дейности, дали има проблем с моторното средство, като течове на масло, бензин или друго, както и от условията навън. В дъждовно и кално време, автомобилът вкарва в гаража повече замърсяване. Ако не се почистват редовно, с времето те се натрупват все повече и за да се изчисти е необходимо повече усилие и време. Същото се отнася и за складовете – почистването на складове може да се окаже доста трудна задача, ако не се поддържат често.

Във фирма „Коломба БГ” предлагаме услуга почистване на гаражи, складове и халета.

От какво почистване се нуждае Вашия гараж?

Ако сте го превърнали в склад за ненужни вещи и желаете да се разчисти, ние ще ги съберем и изхвърлим. Гаражът е дом за Вашата кола и не е на улицата, където се амортизира  и е подложена на всякакви рискове.

Ако сте правили ремонт на автомобила в гаража, най-вероятно има отстранени автомобилни части, моторно масло, боя, прах и мръсотия. Доверете ни се за професионално почистване на гаража. Ще изхвърлим отпадъците и ще отстраним замърсяванията, за да е отново уютен.

Ако пък сте правили ремонт на самия гараж, ние ще го изчистим и приведем във вид за ползване.

Купили сте си нов автомобил – това е чудесна причина за почистване на гаража.

Купили сте си изгодно гараж, но предишния собственик не се е грижил добре за него и го е оставил в неугледен вид. Обадете ни се, ние се занимаваме с почистване на гаражи в София и страната.

Ако ще продавате гараж, добре е преди това да се извърши почистване. Така можете гордо да го показвате и да го продадете на по-добра цена.

Дори да полагате редовни грижи за гаража си, поне два пъти в годината се нуждае от основно почистване със специална техника. Ние извършваме машинно почистване на гаражи.

Имате голямо количество служебни гаражи? Ние обслужваме фирми, с почистване на гаражите, които стопанисват. Извършваме почистване на подземни и надземни гаражи.

Видове услуги за безупречния вид на гаража:

 • Обезпрашаване на пода;
 • Измиване на пода;
 • Почистване на врати;
 • Отстраняване на паяжини;
 • Почистване на вентилационни решетки;
 • Почистване на осветителни тела;
 • Ако гаража има нужда от ремонт, извършваме и някои ремонтни услуги.

Защо сред фирмите за почистване на гаражи в София, да предпочетете „Коломба БГ”?

Ние извършваме почистване на домове, офиси, входове и гаражи, затова можем да предложим комплексна, индивидуална услуга, от която се нуждаете. Това е удобство за фирми, както и за частни абонати на други наши услуги. Например, ако една многоетажна жилищна сграда има абонаментно почистване на вход в нашата фирма, ние  можем да поемем и почистването на подземните гаражи.

Нашите услуги са удобство и за бизнес дами, които нямат време и сили да се занимават с непосилната, тежка работа по чистенето на гаража си.

Как работим?

 • Проявяваме отговорно отношение към работата;
 • Имаме обучени експерти в почистването;
 • Нашите специалисти ще извършат почистването в предпочитано от Вас време;
 • Имаме необходимото оборудване, техника, препарати и консумативи;
 • Гаранция за качествено, професионално почистване;
 • Услуги на атрактивни цени.
 

Ако нямате време за чистене на гаража си, не се доверявайте на случайни хора. Напоследък зачестяват обявите за чистене на гаражи, тавани и мазета. Сред тях има хора, които търсят достъп до заключени помещения, за да се ровят за вещи и информация за собствениците, с цел кражби и измами. Дори да са просто вехтошари, те няма да Ви свършат качествено работата, защото тя не е тяхна цел.

Доверете се на специалистите ни за наистина качествено почистване на гаража. За да е функционален и уютен, гаражът трябва да е чист и подреден.

Полезна информация за гаража

Гаражът не е просто правоъгълно помещение с врата. За да осигури правилни условия за безопасно съхранение на колата Ви, той трябва да поддържа определена температура, за да не замръзва, когато е студено и да не прави конденз при температурни разлики. Влагата е причина за корозия на метала и едва ли искате тя да навреди на колата.

Затова добре направеният гараж има изолация и вентилация. Това е важно да се знае при стоеж или закупуване на гараж.

Ако забележите наличие на влага, мухъл, ронене на мазилка, проверете какъв е проблемът, който ги причинява или повикайте нашите специалисти от „Коломба БГ“.

Колата и гаражът са едно от любимите неща на семейството. Приятно е, да се радваш на любимата си кола в идеално чист гараж. Подарете си това усещане…

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.