Почистване на входове

Почистване на входове за град София

ВАЖНО: Фирма „Коломба БГ“ извършва дезинфекция на входове. За повече информация се свържете с нас! Почистването на входове се извършва само за сгради с по 3-4 апартамента на етаж.

ЦЕНИ ЗА ЕДНОКРАТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ:

 • след оглед.
 

ЦЕНИ ЗА АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ:

ВходДва пъти мес.Веднъж седм.Два пъти седм.
4 етажа55 лв.60 лв.110 лв.
5 етажа65 лв.70 лв.130 лв.
6 етажа75 лв.80 лв.150 лв.
7 етажа80 лв.90 лв.180 лв.
8 етажа95 лв.110 лв.220 лв.
9 етажа110 лв.130 лв.260 лв.
10 етажа125 лв.150 лв.300 лв.
11 етажа140 лв.170 лв.340 лв.
12 етажа155 лв.190 лв.380 лв.
13 етажа160 лв.210 лв.420 лв.
14 етажа175 лв.230 лв.460 лв.
15 етажа190 лв.250 лв.500 лв.
16 етажа205 лв.270 лв.540 лв.
17 етажа220 лв.290 лв.580 лв.
18 етажа235 лв.310 лв.620 лв.
19 етажа250 лв.330 лв.660 лв.
20 етажа265 лв.350 лв.700 лв.

ЦЕНИТЕ СА ЗА МЕСЕЦ ПРИ АБОНАМЕНТ НАД 6 МЕСЕЦА.

Крайна оферта се прави след оглед!

Защо да изберете услугата почистване на входове?

София е голям град с безброй домове и входове, през  които милиони жители  ежедневно влизат и излизат. В повечето случаи това са многоетажни, жилищни сгради и често със съседи, които не се познават. Голяма част от жилищата са под наем и на наемателите им е безразлично за проблемите на сградата. Все пак собственици или наематели, на всички е приятно да се прибират в домовете си през чисти предверия  и да не се срамуват да поканят гости.

Първото впечатление от една сграда и нейните собственици е още на входа и стълбището, много преди да се прекрачи прага на определен апартамент. Общите части са на всички живущи в сградата и грижата  да бъдат чисти са на всички тях.

Всичко това са само факти, които стават проблем, когато живущите в една сграда, трябва да решат въпроса, с поддържането на общите части в нея. С динамичното ежедневие на столичани, възможността да се справят сами с хигиената във входа, често е невъзможна, затова обичайно решават да намерят някой да върши тази работа вместо тях. Нямат време и не могат да се организират сами да полагат грижи и започват да търсят фирма за професионално почистване на  жилищни входове. Желаят да намерят професионалисти, на които да се доверят за качествени услуги, на добри цени.

За почистване на входове в София, тези услуги могат да се извършат от нашата фирма – „Коломба БГ”.

Ние предлагаме професионално, основно и абонаментно почистване на жилищни сгради  и офиси, имаме опитни специалисти, качествена техника и  почистващи  препарати и възможност да съставим индивидуален план и добра оферта.

Абонаментно професионално почистване на входове в София

Периодичността и времето на посещенията  се извършват според изискванията  на  клиентите. Някои особености  налагат по-често почистване на входовете. Сгради с по-интензивен трафик и сезон с по-неблагоприятни, метеорологични условия, замърсяват входовете много повече от обичайното.

Процедура по абонаментно почистване на жилищни входове

При всяко заявено посещение се извършват следните дейности:

 • Измитане на стълбищата и всички общи части;
 • Измиване на стълбище и площадки;
 • Почистване на асансьор;
 • Почистване прилежащи на етажната собственост площи пред входа;
 • Обиране на паяжини;
 • Почистване на входна врата;
 • Забърсване на пощенски кутии;
 • Забърсване на парапети;
 • Старателно измиване със специален препарат;
 • Забърсване на парапетите;
 • Други договорени дейности.

При сключване на договор за абонаментно почистване на входове с нас, получавате още

 • Всички съседи ползват 10 % отстъпка от цените на фирмата за основно и абонаментно почистване;
 • Ако входът и общите части на жилищната сграда се нуждаят от ремонт, ние извършваме и някои ремонтни услуги. Така при нас можете да получите комплексна, професионална услуга;
 • Не мислите за уреди, препарати и място за тяхното съхранение. Всичко това е наша грижа;
 • Поемайки грижата за почистване, ние ще поддържаме предверието към Вашите домове в безупречен вид, за да е приятно на вас да се прибирате у дома и да каните гости.

Цените за услугата професионално почистване на входове се определят след безплатен оглед на сградата и запознаване нуждите и изискванията на клиентите. Цената се определя от броя на етажите в сградата, броя на посещенията и ако има допълнителни изисквания, те също оказват влияние върху крайната цена.

Още професионални грижи за входовете на жилищните сгради

Ако входът на сградата е твърде амортизиран е добре да се направи ремонт. Пропити от мухъл стени и ронещи се мазилки обезсмислят грижите, положени за чистотата на входа. Няма да се усеща миризмата на чистия под, а по него, скоро след почистването, отново ще се рони мазилка. Такава гледка е не само неприятна, но и нехигиенична, защото мухълът създава нездравословна среда, благоприятна за развитие на микроби.

Ние можем да дезинфекцираме, да отстраним  мазилката и да направим нова. Още модем и да боядисаме и освежим стълбището  и входа. Тогава системното почистване ще има забележими резултати.

Видове парапети

Почистването на парапета зависи от вида на материала, от който e направен. Ние използваме точните препарати за всеки вид материал.

Железните парапети са масивни и устойчиви, но боята върху тях се амортизира с времето, прониква влага и се покриват с ръжда. Ако вашите парапети са с напукана боя и покрити с ръжда, е добре да бъдат боядисани наново.

Алуминиевите парапети са модерни и стилни, но не много устойчиви. Ако са започнали да се клатят, те трябва да се стабилизират. Освен това алуминият взаимодейства с различни вещества, може да корозира или потъмнее. Алуминиевите парапети често се комбинират със стъкло, което придава красота, но изисква ежедневно поддържане, за да се съхрани. Някои алуминиеви парапети имат изкуствено покритие, наподобяващо кожа или дърво. Такъв вид покритие трябва да се третира със съответен препарат, за да не се повреди целостта или текстурата му.

Дървените парапети са класически. Те придават уют в сградата. Периодично трябва да се лакират отново. За тях се полагат грижи с препарати за дърво.

Обезпаразитяване

Предлагаме услугата обезпаразитяване/дезинфекциране на цени от 10 лв./етаж (за етаж до 20 кв.м.). Попитайте ни за точни цени.

„Коломба БГ”  ще се погрижи за перфектния вид на Вашия вход.
0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.