Боядисване и ремонт на промишлени помещения

Боядисване и ремонт на промишлени помещения

ЦЕНИ: Оставете Коломба БГ да ви помогне с ремонтните дейности на големи по площ и обем помещения. Работим само след предварителен оглед, а цените на услугите за ремонт и боядисване на големи помещения са по договаряне.

Нашите професионалисти знаят как точно да се справят с вашите нужди от боядисване и ремонт на големи по площ помещения. Кажете сбогом на издутата мазилка, пукнатините, неугледния вид и проблемните зони. Ние ще сътворим магия, ще боядисваме и ремонтираме усърдно, за да може вашето помещение да изглежда като ново за нула време.

Тъй като обичаме да осигуряваме най-добрите услуги на клиентите си, нашият екип ще обсъди детайлно с вас всяка малка подробност, ще се съобрази с вашите изисквания и желания, ще определи от какви точно ремонти се нуждае помещението. Всичко това ще се изпълни на конкурентна цена, която можете да си позволите. Знаем колко е важно да се влезе в рамките на определен бюджет, именно заради това се стараем да се съобразим и с този детайл от организирането на ремонта.

Защо да изберете професионални майстори за боядисване и ремонт?

Нашият екип в Коломба БГ има достъп до най-новите налични технологии за извършване на ремонт. Нещо повече, тъй като нашите вътрешни бояджии и строители имат дългогодишен опит, можете да бъдете сигурни, че ремонтните дейности ще бъдат извършени правилно, осигурявайки ви спокойствието, което заслужавате.

Не на последно място – ще спестите време и пари. Даже не е необходимо да си представяте, че трябва да събирате познати и приятели, които да ви помогнат с боядисването. Забравете за тези остарели методи на работа, които освен времеемки, могат да се окажат и излишна загуба на пари, енергия и нерви. Знаете, че много често ,,евтиното излиза скъпо‘‘, така че не допускайте това.

Как можем да ви бъдем полезни ние от Коломба БГ?

Ще се радваме да ви бъдем от полза, ако имате нужда от интериорна помощ в някоя от следните области:

 • боядисване и ремонт на промишлени помещения;
 • боядисване и ремонт на производствени помещения;
 • боядисване и ремонт на търговски помещения;
 • боядисване и ремонт на производства;
 • боядисване и ремонт на заведения;
 • боядисване и ремонт на фабрики;
 • боядисване и ремонт на цехове;
 • боядисване и ремонт на халета;
 • боядисване и ремонт на складове;
 • боядисване и ремонт на заводи;
 • боядисване и ремонт на сервизи.

Всички искаме да представим бизнеса си по възможно най-добрия начин. Това включва външния или вътрешния вид на физическите помещения, в които извършваме дейност. Индустриалното боядисване може да преобрази сградата ви, като едно ново боядисване може да даде мигновен ефект върху вашата сграда, но и да увеличи стойността на вашата инвестиция.

Ако притежавате или сте наели имот, вероятно сте наясно, че доброто поддържане на сградите ще ги направи по-привлекателни за всички – работници, клиенти, партньори. Едно козметично освежаване ще направи добро впечатление на вече установените клиенти, на такива, които са потенциално нови и определено ще възвърне първоначалната инвестиция.

Знаци, че имате нужда от търговско или промишлено боядисване

Люпеща се, избеляла или напукана боя върху повърхностите е сериозна индикация, че имате нужда от боядисване. Това може да се превърне в проблем за здравето и безопасността на хората, особено в хранително-вкусовата промишленост. Услугите ни за търговско или индустриално боядисване включват различни по вид обработки и решения за широк спектър от проблеми.

Ето затова държим на първоначалния оглед, който е като преглед при доктор, който трябва да констатира проблема и да намери най-доброто решение за отстраняването му. Най-често правим интериорно боядисване, но можем да съдействаме и за фасадно.

Какви са предимствата на услугата боядисване и ремонт на промишлени помещения?

Дълготрайност

Специалните висококачествени бои и изработката ще гарантират дълготрайност на боята и елиминиране на нуждата от повторно боядисване след няколко месеца.

Естетика

Чистите линии и висококачественото покритие ще направят чудеса за вътрешния вид на вашите помещения.

Спестява ви време и пари

Не искате да се връщате отново за корекция на боята, защото не е направена правилно още отначало, нали така? Направете го както трябва от първия път и ще бъдете доволни, че сте отметнали една важна задача.

Без стрес

Няма да ви се налага да се притеснявате за избора на правилните материали или правилното оборудване, с което да ремонтирате – оставете това на нас.

Предварителна професионална подготовка на повърхността

Това е ключова стъпка преди започване на боядисването и може да елиминира проблеми като лющене, напукване и други, ако бъде изпълнена правилно.

Чистота

Доброто боядисване изглежда чисто и професионално. Правилния подход при боядисване ще намали значително хаоса и мръсотията след ремонта.

Защо това е повече от една бояджийска услуга?

Услугата за търговско или индустриално боядисване е много повече от просто боядисване.

Вярваме, че няма общо решение, когато става въпрос за индустриално боядисване. Има много предварителна подготовка, за да се гарантира, че клиентите ще получат възможно най-доброто решение за техните проблеми с боядисването.

Съществуват и много различни фактори, които трябва да се имат предвид при избора на правилните материали за сгради. Услугите за индустриално боядисване включват и специални покрития. Тези покрития предпазват вашите повърхности от мухъл, мъх, лишеи, агресивни химикали и вредни UV лъчи, които могат да увредят боята и цветовете с течение на времето.

Благодарение на обширните ни познания за условията в околната среда, ние сме в състояние да вземем внимателни решения за това какви смеси за боядисване, техники и оборудване да използваме върху отделни индустриални и търговски сгради и обекти.

Защо търговското или индустриалното боядисване си струва инвестицията?

Услугата за професионално търговско или промишлено боядисване си струва инвестицията, тъй като ви дава най-добри резултати и качествено покритие. Когато наемете професионална компания, екипът ѝ ще знае кои са най-добрите продукти и покрития, които да се използват за вашите помещения. Независимо дали става дума за естетика, издръжливост и дълготрайност– всичко е важно! Видът на използваната боя ще зависи от това какъв вид е сградата и за каква дейност се използва.

Един нов слой боя може да вдъхне живот на всяко помещение. Ако имате нужда боядисване на закрито, нашият опитен екип от професионалисти може да ви помогне. Ние знаем как се организира и осъществява едно добро и качествено боядисване, а нашата мисия е да предоставим максимално високо ниво на професионализъм, което очаквате и заслужавате.

Ще се радваме да ни потърсите, за да обсъдим заедно какви са вашите нужди и цели, а след това да действаме, за да ви осигурим най-добрия резултат. Очакваме ви!

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.