Разчистване и извозване

Разчистване и извозване на мебели, вещи, електроуреди, техника и обзавеждане от апартаменти, къщи, вили, мазета, тавани, складове, гаражи и други за гр. София и околността

ЦЕНИ: Услугата по извозване и изхвърляне е безплатна, но за да се възползвате от тази опция е необходимо да се извърши първоначален оглед от наша страна, както и оценка на обема и вида на вещите. Във всички останали случаи работим на стандартен принцип: цената е по договаряне.

Коломба БГ предлага услуга за извозване и изхвърляне на стари и непотребни вещи, електроуреди и мебелировка, на място от вашия дом, офис или работно помещение.

Услугата по извозване и изхвърляне е безплатна, но за да се възползвате от тази опция е необходимо да се извърши първоначален оглед от наша страна, както и оценка на обема и вида на вещите. Във всички останали случаи работим на стандартен принцип: цената е по договаряне.

В днешно време, когато всички сме претоварени от задължения, работни задачи и куп други отговорности, всяка професионална помощ би могла да ни спести много време и усилия. Каквато и да е вашата причина, посетете www.colomba.bg, за да разберете как може да освободите апартамента или къщата си от старите боклуци и мебели.

Изхвърлянето на боклук е трудна, тежка и времеемка задача. Ако се нуждаете от услуга за извозване на стари вещи, попаднали сте на правилното място.

Кога имате нужда от фирма, която да извози старите ви вещи?

Когато пристигне на адрес по заявка, екипът ни често се сблъсква с домове, които са затрупани от стари вещи. На такива места от години не е правено основно почистване и всичко е затрупано от неработещи електроуреди, остаряла черна или бяла техника, счупена дограма, железа, матраци, кашони и какво ли още не. Ние знаем, че в наши дни почти не се намират ентусиасти, които да се заемат със задачата да извозят всичко непотребно на правилните за целта места. Създадохме тази услуга именно заради нуждата на хората от професионални екипи по извозване. Искаме да бъдем максимално полезни и ефективни, като предлагаме услуги на достъпни цени.

Може би сте закупили нов дом, който обаче е бил оставен с всички допълнителни ,,екстри‘‘ от предишния си собственик? Може би нямате необходимия транспорт, сили и време, за да премахнете боклуците от къщата си? Може би не сте сигурни къде точно се носят стари вещи, защото живеете отговорно и не искате да изхвърляте електроуреди или мебели в кофите за битов отпадък?

Цени за изхвърляне на стари вещи

Както вече споменахме, цените са по договаряне, като опцията за безплатно извозване е винаги налична. Стига само да направим предварителен оглед, всичко би могло да бъде договорено. Най-конкретна и пълна оферта ще получите след оглед на помещението.

В цената е включено събиране, изнасяне, слагане в чували с битови отпадъци, окомплектоване, товарене в бус, извозване и транспортиране до сметището.

Всичко варира според определената площ на помещението, като се взима предвид и обема, който депото за отпадъци може да приеме в конкретния момент.

Как най-правилно да изхвърляме и извозваме стари вещи?

Помните ли времето, когато всеки неработещ електроуред се носеше на поправка и нищо не се изхвърляше на боклука? Е, в днешно време почти всеки предпочита да си купи нов уред, вместо да губи време, чакайки да го поправят. Това води до излишно затрупване с вещи, повечето от които са дублирани, някои от тях – развалени и захвърлени в някой прашен ъгъл. В случай, че техниката която вече не работи, се извозва навременно до депата за отпадъци и се рециклира правилно, това би спестило много проблеми занапред.

Старите мебели пък биха могли да бъдат дори опасни за здравето. Откога се каните да смените деформираните матраци и легла, от които ви боли цялото тяло? Независимо дали ще освобождавате свой или чужд дом, изхвърлянето и извозването на старите вещи от професионална фирма ще ви спести много енергия и време.

Ето с какво бихме могли да ви бъдем полезни:

 • извозване на стари мебели – холни гарнитури, дивани, кресла, матраци, мека мебел, легла, столове, маси и др.
 • извозване на черна и бяла техника – стари хладилници, телевизори, перални, печки и др.
 • извозване на чугунени радиатори, стара дограма, желязо и др.
 • извозване на остаряло и овехтяло обзавеждане.

Как процедираме ние от Коломба БГ, когато ни предстои да посетим обект, от който да изхвърлим и извозим стари вещи?

Предлагаме ви да се възползвате от услугата по извозване на вещи от домовете, за да можете да освободите помещенията си от всички нежелани боклуци и битови отпадъци. Екипът ни пристига на вашия адрес, като пътува със специален автомобил, който може да побере голям обем предмети. В зависимост от броя и големината на боклуците, изчистването може да стане само с един курс.

Когато уточним поръчката ви, екипът ни ще дойде при вас и ще изнесе старите мебели и нежеланите отпадъци от помещенията ви, ще ги натовари на камион или бус и ще ги извози до депото за отпадъци или ще ги складира. При извозването на старите мебели хамалите ще гарантират, че всичко ще се извършва внимателно, за да не се повреди настилка или стени, за да не се изцапа или чупи нещо странично. Ако се налага демонтаж, за предпочитане е той да се извърши на стълбите, а не вътре в помещението, за да се избегне оставянето на много боклук.

Очаквайте чисти и любезни работници, които да се погрижат за премахването на старите ви мебели и уреди. Те не влизат в конфликт със съседите и живеещите в сградата, работят тихо, старателно и с отношение към детайлите.

Изборът дали да присъствате по време на извозването зависи изцяло от вас. Ако желаете, можете да дойдете по време на почистването и да наблюдавате целия процес, ако ли не – можете просто да се насладите на перфектно свършената работа след като нашия екип вече е извозил и изхвърлил всичко ненужно.

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.