Почистване на домове и офиси

Почистване на домове, жилища и офиси за град София

Безброй хора в София, всяка сутрин напускат домовете си за да отидат на работа в офиси, магазини, работилници, сервизи и всякакви други фирми и предприятия. Те прекарват там поне по осем часа или повече, полагайки някакъв вид труд. За да е приятна и здравословна работната среда, редовно се налага почистване на помещенията, изхвърляне на отпадъците и зареждане с консумативи.

Всички  бизнес сгради в София, могат да разчитат на нас за почистване на домове, почистване на жилище или жилища, било то почистване на къщи или почистване на апартаменти, както и почистване на офиси и други работни помещения. Във фирма „Коломба БГ” предлагаме абонаментно почистване на домове, жилища и офиси на разумни цени.

 • ЦЕНИ: От 2 лв./кв. м. (по договаряне)

Абонаментно почистване на офиси или домове

Абонаментът за нашите услуги е голямо удобство за фирмите. По една или друга причина, не всеки може да наеме служител, който да се грижи за чистотата. Наемането на служител изисква водене на ведомост, плащане на заплата и осигуровки, осигуряване на уреди и препарати и помещение за съхранението им.

С абонаментното почистване, ние Ви спестяваме всичко това. Ние разполагаме с необходимата, професионална техника и висококачествени препарати за всякакъв вид дейност по поддържането на перфектна чистота.

В цената на абонамента влизат забърсване на прах, външно забърсване на бюра, шкафове, ключове, врати и електрически уреди, прахосмучене, измиване на пода, хигиенизиране на баня и тоалетна, както и някои екстри, като основно почистване при стартиране на услугата и повтаряне на процедурата на всеки шест месеца. Основното почистване включва: машинно почистване на твърди и меки подови настилки, машинно изпиране на мека мебел, основно почистване на прозорци, первази, дограма и врати, банята и тоалетната, както и на всички уреди. Допълнителен бонус към абонамента е 10% отстъпка от цената за всички други наши услуги.

Еднократно почистване на офис или апартамент в София

Еднократно  чистене може да се поръча по различен повод – хубав или не дотам приятен.

 • Почистване по повод откриване на сградата след построяване, ремонт или придобиване;
 • Безупречен вид се изисква и при фирмени мероприятия и празници – юбилей, изложба или презентация, фирмено пари, обмяна на опит с друга фирма и т.н. След празничното събитие също често се налага голямо чистене;
 • За съжаление понякога се случват и неприятни инциденти. Бедствия, аварии, наводнение, пожар, вандализъм и други, които пораждат необходимост от спешно отстраняване на пораженията.

Съставяне на индивидуален план за абонаментно почистване

Имате опции да изберете между това, колко пъти в седмицата да се извършва чистене,  по кое време е най-удобно за Вас и каква площ ще бъде обслужвана.

Също така ще се договорим кои елементи от обзавеждането ще се почистват редовно, кои периодично и кои инцидентно.

Подът задължително се почиства при всяко посещение. Меките настилки се почистват с прахосмукачка, твърдите се измиват. Прах се натрупва ежедневно, затова отстраняването му също е сред редовните действия. Забърсват се и ключове, врати, шкафове, бюра, електроуреди и техника, без осветителните тела. Банята и тоалетната се хигиенизират.

Ако желаете допълнителни услуги, за тях ще получите отстъпка.

Можете да заявите предпочитания към определен аромат или ако има хора с алергии към някой препарат да ни уведомите.

Ако има предмети, които не трябва да се докосват, заявете го.

Споделете и всяко друго изискване, за да оформим цялостната услуга, с която ще се чувствате комфортно.

За пълното обслужване на вашата фирма, предлагаме и допълнителни услуги:

 • Строително ремонтни дейности – бояджийски  услуги, различни видове шпакловки, гипсокартон, сваляне и поставяне на тапети, фаянс и теракота, електрическа инсталация, монтаж и демонтаж на водопроводни части и други;
 • Озеленяване – засаждане и поддържане на тревни площи, подрязване на храсти и жив плет, грижи за единични растения, косене и изчистване на буренясали площи и други;
 • Дезинфекция и Дератизация – дезинфекция на помещения и мебели и унищожаване на вредители;
 • Чистене на уреди, задържащи мазнини – печки, скари, абсорбатори и други;
 • Почистване на климатици.

Основно почистване на дома или офиса

Всяка сграда и всяко помещение в нея, има нужда от основно почистване след определен период от време, който зависи от интензивността на използване на помещенията, вида работа, която се извършва в тях, сезона и други фактори. Пропускането на основното чистене затруднява по-нататъшната  поддръжка и амортизира помещението и мебелите в него, освен това се превръща в неприятна и нездравословна обстановка. Принципно поне два пъти в годината трябва да се прави обстойно почистване на всеки елемент от обзавеждането.

Под

 • Машинно почистване на твърди и меки подови настилки. Някои твърди настилки се нуждаят от специално внимание, полиране, циклене, лакиране и др.;
 • За отстраняване на петна, миризми и прах в дълбочина, мокетите и килимите имат нужда от периодическо изпиране с професионална техника и препарати.

Тапицирани мебели

 • Машинно изпиране на мека мебел  – с тази дейност мебелите възвръщат своя хубав вид, отстраняват се от тях петна и неприятни миризми и стават хигиенични.

Дограма и прозорци

 • Обстойно измиване на целите  прозорци и витрини от двете страни, первазите, щори, радиатори, дограма и врати.

Санитарни  възли

 • Основно изчистване на  санитарните помещения – баня, тоалетна, душ кабина, вана, джакузи. Отстраняване на варовик, плесен и други замърсявания и пълна дезинфекция.

Кухня

 • Много офиси имат кухня или кухненски кът, за удобство на своите служители и гости, така че поддържането им чисти е задължително – съдовете измити, уредите добре почистени. Грижи за нея се полагат постоянно, но се налага да бъде почиствана и основно.
 

Обзавеждане

 • Внимателно почистване на всички уреди, техника, осветителни тела, климатици, абсорбатори, вътрешно чистене на шкафове и др.
 

Почистване на други видове бизнес сгради

 • Не всяка работна дейност се осъществява в офис. Има безброй други видове помещения, в които усърдно се трудят работници и служители. Те също имат право да упражняват труд в приятна, чиста и безопасна, работна среда. За да работи качествено и ефективно, всеки работник се специализира в своята работа и конкретни действия. Ако трябва да се грижат и за чистотата около себе си, това ще намали тяхната ефективност. Освен това професионалното почистване няма как да се сравнява  с това, осъществено от хора без опит. Както всеки служител и работник са специалисти в своята област, така нашите служители са специализирани в областта на чистотата.

Много хора са склонни да омаловажават труда на работниците, които се занимават с хигиена, но той е важен, както всеки друг и също изисква познания и специални умения. И така, нашите експерти са на разположение да осигурят условия за работа на вашите специалисти.

„Коломба БГ”  извършва почистване на магазини, студия, ателиета, работилници, промишлени помещения, складове, автосервизи и др. Прахът е неприятен и нездравословен за всички, но някои видове дейности особено се нуждаят от обезпрашаване. Той намалява  работоспособността на някои машини и техника, води до задръстване, прегряване и повреди. Други работни помещения се нуждаят от определена, постоянна температура и правилна циркулация на въздуха. Сървърни помещения, хранилища, складове, галерии, лаборатории  и други,  разчитат на климатиците за поддържане на подходящи условия. Тяхната постоянна работа, изисква и редовна поддръжка. Ние извършваме почистване на климатици.

За магазините много е важно витрините да са безупречно чисти. Можете да разчитате на нашите професионални умения за блясъка им.

Заведенията са често посещавани места. Потокът от хора е голям, работи се с напитки и храни, има цигарен дим. Това води до непрекъснато замърсяване на помещенията и обзавеждането. Особено уязвими са така удобните и атрактивни меки мебели, в които клиентите се отпускат с удоволствие за приказки и кулинарни наслади, но и доста ги цапат. А когато се върнат отново и видят петна оставени от тях самите или други клиенти, вече  им е неприятно да сядат. Пропитите напитки, храна и цигарен дим започват да миришат неприятно, но вече са и нехигиенични. Затова се налага изпиране на меката мебел, нещо което ние можем да осъществим. Разполагаме с професионална техника за машинно пране на мека мебел.

Има работни помещения, в които се работи с химикали, мазнини и други течности, които цапат пода, лесно запалими са и имат неприятна и дори токсична миризма. Такива помещения се нуждаят от системно отстраняване на  тези замърсявания.

И не на последно място са помещенията, които се нуждаят повече от другите, от безупречна хигиена. Това са места в които се работи с храна и стерилни продукти. Професионалното почистване там е наложително.

Избирайки „Коломба БГ”, Вие получавате:

 • Качествена услуга  от опитни професионалисти. Много хора се ориентират към професиите свързани с чистотата, поради липса на други умения и опит. Ние подбираме нашите служители според уменията и опита в почистването. Машините не чистят сами, те са сложно оборудване, което се нуждае от опитни оператори. Специалните препарати, ако не се ползват по предназначение, не само няма да свършат работа, но може и да навредят. Затова ние обучаваме нашите специалисти не просто да ги познават, но  и да си служат перфектно с тях;
 • Работа с професионална техника и препарати. Ние ползваме оборудване от висок, професионален клас и не правим компромиси в избора на най-добрите препарати за почистване, за всяка една дейност;
 • Предлагаме конкурентни цени, пакети, абонаменти и отстъпки;
 • Отговорно отношение, сигурност и дискретност. Доверието на нашите клиенти ще бъде оправдано, като разчитат, че нашето пребиваване в офисите и домовете им, няма да създава каквито и да е неудобства, затруднения и неприятности. Освен чистия вид, всичко ще бъде оставено така, както е заварено;
 • Индивидуални решения. Можем да Ви изготвим план, който напълно да удовлетвори Вашите изисквания за време, набор услуги и начин на извършване;
 • Мобилна група експерти за всеки вид почистване на офиси в София.

Перфектната чистота е важна за добрия имидж на една фирма, гарантира за професионализъм, излъчва респект и доверие. С услугите, които предлагаме, ние можем да съдействаме на Вашия бизнес, като сигурни партньори, поели отговорната грижа за блясъка на офиса. Той е първото впечатление,  „дрехата” на Вашия престиж, а по дрехите посрещат…

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.