Транспорт в град София и страната

Транспортни и хамалски услуги в град София и страната

ЦЕНИ: По договаряне в зависимост от Вашите конкретни нужди – само превоз от точка А до точка Б, хамалски услуги, качване по етажи, демонтаж/монтаж, опаковане/разопаковане и други. Не се колебайте да се свържете с нас по телефон или имейл и веднага ще Ви изготвим оферта.

Преместването може да бъде трудна задача, изискваща щателно планиране, организация и физически труд. За щастие, в България има широка гама от професионални хамалски услуги, които да облекчат стреса и да осигурят плавен преход. Независимо дали се местите в рамките на същия град или в друг регион, тези услуги оказват безценна помощ, ефективност и удобство. В тази статия ще разгледаме ползите от наемането на професионални хамали в България и ще обсъдим различните видове услуги, които те предоставят.

В тази публикация в блога ще разгледаме тънкостите на тези услуги и как можете да направите най-добрия избор за нуждите си от превоз на товари.

Първо, нека поговорим за превозното средство. Нашите транспортни услуги се извършват с 3,5-тонен микробус, който е идеален за пренасяне на широк спектър от стоки. Важно е обаче да се отбележи, че ние превозваме само товари, а не пътници.

Услугата се извършва за град София и страната. Начална и крайна точка е гр. София, иначе се таксува стандартна тарифа за километър от гр. София до съответното място от където ще се товари или разтоварва. В изчислението на цената за километър не е включено товаренето на вещите, като то се извършва от страна на клиента. Ако имате желание да използвате товаро-разтоварните ни услуги, то това може да се договори допълнително и да се извърши от шофьора на превозното средство или от хамали.

Какво можете да очаквате от нашите транспортни и хамалски услуги?

Услуга от врата до врата: Ние ще пренесем товара ви от посоченото от вас място и ще го доставим до местоположението му. Няма нужда да се притеснявате за превоза и обезопасяването му, той е наша грижа.

Професионални хамалски услуги: Нашият опитен и квалифициран екип за хамалски услуги ще се погрижи за вашите вещи с най-голямо внимание и грижа. Те ще се уверят, че товарът ви е безопасно натоварен, обезопасен и разтоварен, като гладкото и безпроблемно преживяване е напълно гарантирано.

Гъвкаво планиране: Ние разбираме, че животът може да бъде непредвидим и понякога се налага да преместите товара си в много кратък срок. Ето защо предлагаме гъвкаво планиране, така че да можете да резервирате нашите услуги, когато ви е най-удобно.

Конкурентни цени: Вярваме, че предоставяме първокласни услуги на справедлива цена. Ще откриете, че нашите цени са конкурентни и прозрачни, без скрити такси или изненади.

Покритие в цялата страна: Макар че сме базирани в София, нашите транспортни и хамалски услуги обхващат цялата страна. Така че, независимо дали пренасяте стоки в рамките на града, или по-далеч, ние ви осигуряваме покритие.

Пестене на време и усилия: Ние осигуряваме всичко нужно, което да гарантира че вашето преместване ще бъде завършено навреме. Внимателното планиране ще ви позволи да се съсредоточите върху други свои важни задачи, които ще се появят по време на преместването ви в новия ви дом.

Спокойствие и защита: от значителните предимства на професионалните хамалски услуги е спокойствието, което предлагат. Фактът, че опитни професионалисти се занимават с вашите вещи, може да облекчи стреса, свързан с преместването ви. Освен това реномирани хамалски компании предоставят застрахователно покритие, за да предпазят вашите вещи по време на транзит. В малко вероятния случай на каквито и да е щети или загуби, можете да сте сигурни, че вашите артикули са финансово защитени.

Ние предлагаме пълна гама от услуги, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти без компромис:

 • Подреждане от начало до край при преместване, смяна на къща, апартамент или офис;
 • Откарване на ненужните вещи (мебели и бяла техника) до сметището;
 • Товаро-разтоварни дейности и хамалски услуги;
 • Премахване на опасни предмети;
 • Правилно професионално опаковане и експортиране на всички видове стоки и вещи;
 • Бързина и качество на обслужване от професионален екип с много опит.

Работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината!

Преместването може да бъде предизвикателство, но нашите професионални транспортни услуги могат значително да опростят процеса и да го направят по-малко стресиращ за вас и вашето семейство. Компанията ни предлага експертиза, опит и широка гама от услуги, за да ви осигури плавен преход. Поверявайки преместването си на професионалисти, можете да спестите време, усилия и да сте спокойни, знаейки, че вашите вещи са в сигурни ръце. Независимо дали се местите в София или страната, помислете сериозно за наемане на професионална хамалска услуга, за да направите преместването си безпроблемно и приятно.

Как да резервирате?

Просто се свържете с нас, предоставете подробности за вашия товар (размер, тегло, дестинация и т.н.), а ние ще се погрижим за останалото. Можете да бъдете спокойни и да ни оставите да се справим с тежката работа (буквално и преносно).

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.