Почистване на администрации

Почистване на административни и бизнес сгради за град София

Поддържането на работното място в добро хигиенно състояние е от изключително важно значение, тъй като то може да повлияе върху работния колектив и неговата продуктивност. Освен това лицето на всяка компания е нейната офис сграда. Като експерти в административното почистване, фирма „Коломба БГ” предлага на своите бизнес клиенти гарантирано ниво на хигиена и свежест, на конкурентни цени.

 • ЦЕНИ: от 2 лв./кв.м.
 

Какви са ползите от професионалното административно почистване?

Безспорен факт е, че отличната хигиена на  работното място играе жизнено важна роля за нашето здраве. В днешни дни, все повече служители предпочитат да се хранят пред компютъра, докато вършат служебните си задължения. Също така, офис техниката се използва от много хора, което дава предпоставки за бързо разпространяване на вредни бактерии, причиняващи различни алергии. Тези обстоятелства пораждат нуждата от редовно дезинфекциране на всички офис повърхности, подови настилки, килими и т.н.

Липсата на  редовно и  качествено почистване носи със себе си огромен риск за здравето на работещите в административните сгради. Наемането на професионалисти  е решение, което може да спести много главоболия, както на служители, така и на работодатели.  Като фирма с години опит в почистването на бизнес сгради, ние в „Коломба БГ” осъзнаваме важността на административното почистване и  предлагаме професионални услуги, носещи редица предимства за нашите клиенти:

 • На първо място, това са нашите обучени специалисти. Те разполагат с достатъчно опит и умения, за да постигнат максимални резултати, въпреки ограниченото време . Освен това, нашите професионалисти са използват най-добрият метод за почистване за всеки един тип повърхност или материя (на диван, килим и т.н). Те са ключов фактор за ефикасността на нашите услуги;
 • Характерно за почистването на бизнес сградите е, че то изисква употребата на силни препарати. Това се дължи на факта, че те се използват от голям брой хора, което води до бързо и лесно разпространяване на вредни бактерии. Поради същата причина, почистващите средства трябва да бъдат напълно безопасни за здравето на служителите в сградите. Нашата мисия в „Коломба БГ” е да поддържаме висок стандарт на своите услуги. Това не би било възможно без нашите висококачествени препарати и професионално оборудване;
 • Всеки клиент има различни предпочитания, което изисква професионалистите да подхождат към всеки един от тях индивидуално. Заедно с това предлаганите услуги трябва да са пряко свързани с нуждите на потребителите. Едно от най-важните предимства на фирма „Коломба БГ” е гъвкавостта на услугите. Тя дава възможност на клиентите да изберат пакет от различни почиствания на база на своите желания;
 • На последно място, но не по важност, е опитът на професионалните компании. Той играе решаваща роля при избиране на правилната фирма, която да се грижи за чистия вид на административните сгради.  Ние, в „Коломба БГ” разполагаме с богат опит в почистването на офис пространства, търговски обекти, работилници и т.н.  Той е ключов фактор за нас, спомагащ за постигането на най-добрите резултати.
 

Изграждането на добър имидж е процес, включващ различни фактори. Част от тях може да се окаже дори професионалното почистване. Това се дължи на факта, че бизнес сградите, освен работни места, са обекти, в които се провеждат важни делови срещи. В тези случаи първото впечатление може да се окаже ключово в развитието на деловите отношения. Чистата и приятна обстановка е важен детайл, който може да донесе редица ползи в бъдеще. Наличието на отлично поддържан офис е перфектна възможност за всяка компания да остави своите гости с добро първо впечатление.

Освен влияние върху репутацията, професионалното почистване на сгради би могло да окаже въздействие дори върху ефективността на работния процес. Представете си, че почистващите задължения се разпределят между фирмените служители и всеки един от тях трябва да отделя време от натоварения си график. Това би могло да доведе до спад на производителността на работния колектив, поради непълноценно изразходеното време. Именно тази причина поражда нуждата от професионалисти, които да се грижат за приличния вид на работните места. Масовото използване и липсата на поддръжка са главните причини за физическото износване на помещенията и обзавеждането в тях – дивани, килими, столове и т.н. За тази цел, фирма „Коломба БГ” предлага единично или абонаментно почистване на административни сгради, което осигурява запазването им. Заедно с това се гарантира спестяването на време и средства в дългосрочен план!

Какво включва почистването на бизнес сградите?

Професионалното почистване на администрации включва голямо разнообразие от услуги. До голяма степен това се дължи на широкия му обхват. Също така, решаващ фактор за разнообразието е наличието на различни по вид и размер помещения, както и специфичните изисквания на потребителите. Използвайки богатия си опит, ние, в „Коломба БГ”, предлагаме на своите бизнес клиенти комплексен продукт, който е персонализиран според техните индивидуални нужди, изисквания и предпочитания. Стандартният абонамент за административно почистване включва:

 • Почистване и дезинфекциране на компютри, телефони и друга техника;
 • Цялостно минаване на помещението с прахосмукачка, както и измиване на твърдите подови настилки;
 • Премахване на прах от дограмите, бюрата и друг тип обзавеждане;
 • Изпразване на кошчета, забърсване на всички повърхности и вътрешни прозорци;
 • Дезинфекциране на тоалетните и кухненските части.
 

Важно е да се отбележи, че услугите на фирма „Коломба БГ” не са насочени единствено към сгради с офис помещения. Освен тях, ние сме напълно компетентни в почистването на автосервизи, магазини, студия, складове, гаражи и др. Характерно за работилниците е натрупването на индустриален прах, който е изключително вреден за здравето на хората. Поради тази причина ние разполагаме с професионални машини за почистване на подове и повърхности, които са достатъчно силни да се справят с прахта в дълбочина. Също така, за собствениците на магазини с красиви витрини, ние предлагаме  качествено почистване, което ще върне отново блясъка на прозорците.

Разбира се, всички почистващи услуги са в пряка зависимост с предпочитанията на клиента, както и от вида на обектите за почистване. По желание на клиентите, към пакета от почистващи услуги могат да се добавят още дезинфекциране на тапицирани мебели, килими, матраци и други. За целта, ние предлагаме възможност за изпиране на място или вземане от врата до врата. Освен това, изготвянето на индивидуален план за всеки бизнес клиент, включва опциите за единично или абонаментно почистване.

Запознаването на клиента с всеки  бизнес започва още с влизането му в административните сгради. Поради тази причина високото ниво на хигиена в тях е от жизнено важно значение. В лицето на фирма „Коломба БГ”, ще намерите надежден партньор, на когото да доверите грижите за чистотата на Вашия офис, магазин или склад. За нас ще е удоволствие да бъдем част от Вашия успех!

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.