Отводняване и почистване след наводнения

Отводняване и почистване след наводнения за град София

Фирма Коломба БГ предлага на Вашето внимание услугите отводняване и почистване след наводнения(наводняване) на подземни гаражи, мазета и др.. Офертата е валидна целогодишно и важи за гр. София и гр. Перник. За останалата част от страната, цените са по договаряне.

ЦЕНИ: Крайна цена се дава след оглед на място. Свържете се с нас по телефон за ориентировъчна цена.

Сега, повече от всякога е актуално, почистването на дворове и мазета, както и отводняване и почистване след наводнениe. Проливните дъждове не спират да валят, водите, които текат по улиците носят тиня, а тя се „настанява“ в домовете ни и ни принуждава да почистваме и отводняваме.

Ние, от фирма Коломба БГ, можем да Ви помогнем в задачата да се справите с мръсотията след проливни валежи или да спасите положението у дома, ако Ви се е повредила канализацията. Фирмата ни няма да Ви ремонтира канала, но предлага почистване след наводнения и отводняване на къщи, мазета, дворове.

Как отводняваме ние, от фирма Коломба БГ?

Това става посредством мощни бензинови помпи, които изхвърлят ненужната вода извън дома. Четиритактовите помпи гарантирано ще премахнат водата от Вашия дом и ще ви позволят отново да се радвате на чистотата и реда в жилището Ви. Вместо да разчитате на собствени сили, а това не винаги е разумно, защото не сте професионалисти в отводняването и винаги може нещо да се обърка, потърсете нашата фирма, за да сте сигурни в резултата.

Как почистваме от фирма Коломба БГ?

Почистването се извършва ръчно и с помощта на почистваща техника от висок клас. Използваме пароструйки, водоструйки, целият арсенал на Коломба БГ може да бъде включен в акция, заради Вас, стига да потърсите услугите ни.

Какви услуги извършваме?

Нашата фирма предлага почти всичко. Като започнем от споменатите почистване след наводнения и отводняване на мазета, дворове и къщи услуги и преминем през почистване за дома и бизнеса. В спектъра ни от дейности, които се извършват след заявка, ще намерите почистване на домове и офиси, абонаментно почистване, почистване след ремонт, почистване след пожар, както и пране на килими и мека мебел. Извършваме всякакви дейности свързани с почистването и специализираме в почистваме след природни бедствия и стихии.

Бързината е предимство!

Работниците ни действат бързо и с професионализъм. Така че няма да Ви се наложи да чакате дълго, преди жилището Ви отново да се превърне в уютно и чисто място. Разбира се, работим внимателно, така че да останете доволни от изпълнението на услугата.

Добра комуникация!

От фирмата предлагаме възможност клиентите да държат връзка с нас по телефона, на място или чрез контактната форма на сайта на Коломба БГ. Служителите ни с радост ще откликнат на потребностите на своите клиенти и ще помогнат дори и в трудни ситуации, според тарифите на фирмата.

Защо се налага отводняване след дъжд?

Водата, както е известно, е една от най-опасните стихии на планетата. Тя влече в своя устрем всичко по пътя си. Ако жилището Ви се окаже непокътнато след наводнение, то трябва да знаете, че водата ще ерозира основите му, тъй като разяжда постепенно строителните материали, а под напора й малко сгради могат да издържат.

Защо се налага отводняване на наводнено мазе от избил канал?

Понякога мръсният канал избива и ако оставите водата от него да тече в мазето Ви, ще плъзнат зарази и паразити. Водната среда е много обичана от комари, а по нечистотиите ходят още хлебарки, мухи, мушици и бълхи. Не забравяйте, че плъховете също могат да плуват и така опасносността от пренасянето на болести и вредители у дома е висока. За да не се налага пълна дезинсекция и дератизация на блока или къщата, в която живеете, е добре навреме да се справите с проблема, като отводните мазето.

Наводненото мазе или помещение практически е неизползваемо. То може да съсипе много елементи от архитектурата на Вашето жилище, като носещи колони, които да поддадат от водата. Този вид увреждания могат да бъдат обширни в стени, подове, както и всичко, съхранявано в рамките на заливната зона. За да не се съсипят жилището и вещите Ви, потърсете Коломба БГ и ние ще отводним Вашето мазе.

Защо се налага почистване след дъждовете?

Тинята също носи риск от пренасяне на зарази. В нея има бактерии, които при топло време се размножават. Освен това, тинята е вредна за насажденията в градината, тъй като не позволява на растенията да дишат. Това не е плодоносна тиня, след разлив на чиста река, а градска мръсотия, която затлачва канализацията и спомага за разнасянето на зарази. Затова почистването е повече от задължително.

Какво можем да направим, за да предотвратим наводняването на двора?

Монтирането на отводнителни улеи е едно добро решение, което ще Ви спести нерви и пари. Съществуват подобни разработени улеи за отводняване, които отвеждат дъждовната вода под земята. Решетките се предлагат в различни дизайни и материали – чугун, неръждаема или поцинкована стомана, пластмаса или прахово боядисани.

Отлетите бетонни резервоари биха били решение за сравнително по-големи количества вода, но при монтирането им е необходимо специфично оборудване. В къщите, които не са снабдени с водосточни тръби, често има проблеми с наводняване, причинени от плискащата вода по фундамента на сградата. При подобни случаи е добре по линията на покрива да се изгради система за събиране и оттичане на водната маса в земята.

Съществува и възможност за дренаж на градината. Цялостна дренажна мрежа, която се прави при мокри терени и е най-радикалното, макар и трудоемко решение на проблема.

Какво можем да направим, за да предотвратим наводняването на мазето?

Да прегледаме покрива на сградата, защото от него, водата се стича право в мазето и при необходимост да извършим ремонт. Освен това трябва да преглеждаме редовно и канализацията на сградата. Това се извършва чрез специални камери, които се прокарват по протежението на канала, за да се провери за дефекти в тръбите.

В кой регион на България извършваме нашите услуги?

Фирмата ни предлага услугите си в София и региона, но е възможно договаряне и за други райони на страната.

Колко ще Ви струва почистване или отводняване?

Можем да дадем ориентировъчна цена по телефона за отводняване и/или почистване. След оглед на място, ще получите окончателна цена на услугата.

Какво можете да очаквате от нашата фирма?

На първо място висок професионализъм, внимание към детайла и грижа за клиента. На разумна цена можете да получите качество за дома си и да си спестите проблеми и разправии. Фирмата ни е сред лидерите в почистването и отводняването за град София и региона, така че може да разчитате на точност, коректност и добро отношение.

Можем да направим това за Вас, което малко други български компании биха могли, да Ви дадем уют и сигурност във Вашия дом. Не забравяйте, Коломба БГ е това, от което се нуждаете вие и Вашия дом.

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

    Call Now Button

    Попълнете формата

    Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

    Съобщението е изпратено!

    Ще се свържем с Вас при първа възможност.