Кърти, чисти, извозва

 

Кърти, чисти и извозва за град София

ЦЕНИ: Всички цени са по договаряне след оглед. Не се колебайте да се свържете с нас!

Ремонтът може да бъде както вълнуващо, така и доста изнервящо изживяване. Независимо дали става дума за козметични или основни промени като довършване на подове, подмяна на гипсокартон или просто едно освежаващо боядисване, винаги остава отпадък, за който някой трябва да се погрижи. Строителните отпадъци са всички боклуци на работната площадка от остатъчни материали. Някои от тези материали могат да съдържат вредни химикали като олово, живак, азбест и дори проводници под напрежение и остри, опасни предмети. Правилното им изхвърляне и елиминиране на остатъчните строителни отпадъци е изключително важно както за нашата безопасност, така и за безопасността на околната среда.

Ако една строителна компания е твърде малка и предлага ограничен брой услуги, ако няма възможност да управлява както строителството, така и почистването, то има много различни опции за гарантиране, че отпадъците се почистват и извозват правилно. Наемането на подизпълнител за строителни отпадъци е едно чудесно решение, което освен това може да бъде и доста бюджетно. Добрата новина е, че вие може да прецените от какво точно имате нужда – дали от пълен набор услуги, включващи къртене, чистене и извозване или пък само от едно конкретно нещо.

Защо да изберете услугата кърти, чисти, извозва?

На първо място, заради удобството и спестяването на време и нерви. Знаем колко е трудно човек да организира сам цялостния процес по изкъртване, а след това почистване и изхвърляне на отпадъците. Не само отнема време, а и физически усилия. Не всеки може да вдига и пренася тежки строителни материали, да не говорим да почиства огромното количество боклук след това. В днешно време регулациите за изхвърляне на строителни отпадъци стават все по-тежки, а глобите по-големи.

Знаете, че не е позволено строителния отпадък да се изхвърля при битовия, това става на определени за целта места, наречени депа. Не трябва да пропускаме да отбележим и факта, че не всеки човек може да организира група приятели и близки, които да му окажат желаната помощ и подкрепа в уречения ден и час, а и това си е още един допълнителен ангажимент за вас. И така, стигаме до извода, че услугата ,,Кърти, чисти, извозва‘‘ е една абсолютна необходимост, която със сигурност спестява време, нерви и пари.

Как да подберете правилната фирма?

Вече сте взели решение да се възползвате от услугата, но ви е трудно да изберете най-подходящата фирма? Обърквате се от изобилието от оферти и различни цени, не можете да вземете окончателно решение? Първото, което трябва да направите, е да проучите добре пазара и различните видове оферти.

Второ, потърсете специалисти, които знаят какво правят (особено по въпроса с къртенето), защото рискувате да си навлечете повече проблеми. Ако решите да наемете случаен човек, който няма достатъчен опит и неумело работи с къртачната машина, то създаването на нов по-сериозен проблем ви е в кърпа вързано.

Какво точно включва този тип услуга?

Това е един цялостен процес, който освен по-горе споменатите професионални умения и човешки фактор, управляващ модерните машини, включва и прецизност що се отнася до безопасността и сигурността. Къртенето не е лесен процес, който често включва ръчна и механизирана работа, за да може да се постигне желания резултат.

Ние разполагаме с професионална техника, с която успяваме да извършим и най-трудните и сложни процеси по изкъртване. Освен сила, прилагаме и ум, който почти винаги е също толкова необходим, поне що се отнася до добрия краен резултат и перфектно свършената работа.

Можете да се възползвате от услугата къртене, ако имате нужда от:

  • Събаряне на сгради и постройки;
  • Къртене на тухлени стени;
  • Къртене на преградни стени;
  • Къртене на бани;
  • Къртене на подпрозорци;
  • Къртене на бетонни блокове;
  • Пробиване на дупки.
 

След успешното къртене идва ред на чистенето, което също не е никак лесна и приятна работа. Купищата прахоляк и отломки не са сложна пречка за нашия екип, защото ние осигуряваме професионално почистване на домове и строителни обекти в град София. Държим на безупречната чистота и добре свършена работа и никога не оставяме обектите си в неугледно състояние. Вниманието към детайла и стремежа към перфекционизъм е гаранция за добре свършена работа.

След къртенето и чистенето идва време за извозването. То също е наша грижа! Можем да ви окажем помощ не само с премахването на строителния отпадък и тежките бетонни блокове, но и с извозване на мебели или техника, които са вече ненужни и заемат допълнително място. Ние имаме грижата да извозим боклуците до обозначените за целта места, защото спазваме всички закони и не си позволяваме да изхвърляме боклук на нерегламентирани места. Работим чисто и с грижа за природата!

Какво можем да ви предложим от Коломба БГ?

Нашият екип е съставен изцяло от професионалисти в областта на почистването, като е специализиран и в почистване след строително-ремонтни дейности. Клиентската ни база се увеличава с всеки изминал ден и сме едни от лидерите в областта на къртенето, чистенето и извозването за град София.

Ние от Коломба БГ винаги подхождаме с внимание към конкретната нужда на клиента, като съобразяваме дейността си с неговите изисквания и желания. Трудните случаи не ни плашат, дори напротив. Освен това работим на цени по договаряне!

Как работим?

Фирмата ни предлага услугата кърти, чисти и извозва за София град и в близки райони в София област. Работим по следния начин: след като получим запитване от вас и подробно изясним какво желаете да бъде свършено, идваме на оглед. Този първоначален оглед е безплатен за вас, а целта му е да проучим обекта и да уточним всяка подробност.

Изготвяме ви ценова оферта, като в момента работим на цени по договаряне, защото знаем колко скъпоструващ може да бъде целия процес по къртене, чистене и извозване. Стремим се цените да са конкурентни и за всеки джоб.

Какво получавате, ако се доверите на Коломба БГ?

 • Безплатна първоначална консултация;
 • Добре свършена работа, без нанесени щети, изпълнена с всички директиви за безопасност;
 • Спазване на уговорените срокове и стриктно наблюдение на работниците по време на работа;
 • Професионализъм, прецизност, качествена услуга;
 • Възможност за заплащане след извършен труд;
 • Удовлетвореност от крайния резултат.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с екипа ни! Ще изясним всяка подробност и ще ви още допълнителна информация. Очакваме ви!

0899 806 696
[email protected]
Работно време:
09:00 - 21:00, всеки ден
Искам оферта
Свържете се с нас

  Call Now Button

  Попълнете формата

  Обработваме информацията, спрямо политиката за лични данни.

  Съобщението е изпратено!

  Ще се свържем с Вас при първа възможност.