Пране на килими

Услугата временно не се извършва! Очаквайте повече информация. Благодаря!
Фирма „Коломба БГ“ предлага услуга професионално почистване на килими на достъпни цени за град София.
 
 

ЦЕНИ:

 

  • 3.00 лв. на кв.м. - сухо изпиране на място (подходящо за всички сезони)
  • 3.50 лв. на кв.м. - опция изпиране с взимане от врата до врата
 
Килимите са най-често срещаната декорация и допълнение към интериора. С тях не просто успяваме да разчупим визията на дадено помещение или пък да го променим, когато не ни се занимава с изтощителни и продължителни ремонти. Същевременно, килимът не е типична украса за дома, защото той изпълнява и редица важни функции – в това число и в качеството на повече топлина за краката ни, особено през по-студените сезони от годината, а дори и прикриване на дефекти по пода.
 
При всички случаи, килимите са изключителна важна част от домашното обзавеждане и за това, за тях са необходими малко повече от обичайните грижи за поддръжка. Всъщност, темата за почистването на килимите е задължителна и от гледна точка на перфектната хигиена вкъщи. Според експертите, килимите са сред най-замърсените елементи в дома, нареждащи се в близост до пълните с микроби и нечистотии тоалетна чиния, кошчето за боклук и т.н.
 
Поради своето местоположение и поради деликатността на материите, от които е изработен, килимът вкъщи трябва да бъде редовно, внимателно и най-вече правилно почистван. Това обаче съвсем не е лесна задача. Тя изисква умения и опит, нужните знания за безопасното и правилно прилагане на различните почистващи препарати и устройства, а също така и владеене на специални техники и трикове, когато става въпрос за справяне с упорити петна.
 
Именно защото ценим вашето свободно време и уважаваме желанието ви да поддържате перфектна чистота у дома, ние създадохме за вас специалната и най-вече надеждна професионална услуга пране на килими. Нека ви разкажем малко повече за нея – какво представлява и защо е толкова важно да разчитате на експерти в поддръжката на вашите любими домашни килими.
 
Пране на килими е достъпна, изгодна и висококачествена професионална услуга, достъпна за територията на София-град. Услугата се предоставя от „Коломба БГ“ – професионална почистваща фирма с дългогодишен опит в сферата, перфектно подбран екип от експерти в областта на домашната хигиена, поддръжката на реда и и чистотата в офиса, създаване на удобни и стриктни планове за абонаментно почистване на жилища и частни или публични сгради.
 
Ние сме широко отворени към иновациите и новите технологии, затова в своите услуги винаги използваме най-модерните пособия и устройства. С тях гарантираме на клиентите си внимателно отношение към всеки детайл и постигаме максимално най-добрите резултати.
 
Наред с това, всяка наша услуга – в това число и поддръжката, почистването и прането на килими от всякакъв тип – се извършва само и единствено със специални почистващи препарати, които подбираме с грижа към околната среда, човешкото здраве и ефикасните резултати, които очакват клиентите от работата ни. Всеки почистващ препарат е със специален сертификат за безопасност, изцяло безвреден и иновативен със скоростното си действие не само срещу видимите петна и мръсотия, но и срещу невидимите за човешкото око бактерии и микроби, както и с предпазен защитен слой срещу домашни вредители и прах.
 
Оборудването ни е от най-модерен тип и в повечето случаи почистващите екипи или индивидуални експерти по хигиената използват само фирмените продукти и пособия на „Коломба БГ“, без да задължават потребителите да им осигуряват каквито и да е препарати или уреди.
 
Поддръжката на килимите у дома вече е лесна като детска игра!
 
Ако смятате, че не можете да се справите с килимите у дома или просто ненавиждате да чистите, не се тревожете. „Коломба БГ“ винаги е насреща, когато става въпрос за пране на килими в София. Нашите специалисти ще освежат вашите килими за нула време, а вие нито ще се изморявате, нито ще губите ценното си свободно или ангажирано с далеч по-важни ангажименти и дела.
 
Предоставяме консултация за цялата процедура, за да сте сигурни, че вашият килим е в безопасност. Моля, имайте на предвид, че ние работим с всякакъв тип килими – не само като размери, модел, цветове, но и като материя, защото тя е основното нещо, с което се съобразяват експертите ни по чистота. В зависимост от материала, от който е изработен вашият килим, ние ще приложим нужната техника и подход, за да премахнем всички зацапвания, за да отстраним наслоилия се прах и за да елиминираме досадните петна.
 
„Коломба БГ“ се справя с всякакви замърсявания, включително и с упорити петна като вино, мазнина, кафе и т.н. Винаги инспектираме килима предварително и подхождаме към всяка поръчка с индивидуално внимание и метод на действие. По този начин си осигуряваме не само гаранция за крайното удовлетворение на клиента, но и спокойствието, че сме направили всичко възможно, за да свършим работата си по безупречен начин.
 
Пране на килими в София на място и от врата до врата е надеждната и ексклузивна почистваща услуга, от която има нужда всяко домакинство. Вече не е нужно да прекарвате целия си почивен ден в миене и търкане, тупане и събиране на килима. С нашата революционна формула за дезинфекция на килими, ние не само елиминираме петната, бактериите и замърсяванията, но и освежаваме цветовете, правим ги по-ярки, а материята – приятна на допир и мека към ходилата. Така можете да изкарате цяла вечност с един и същи килим в стаята, което е отлична идея да се радвате на любимия си килим, без да има нужда да го сменяте.
 
Свържете се с екипа на „Коломба БГ“ още днес! Направете своята заявка за почистване и изпиране на килим и ние ще ви отговорим с готово решение, дата за посещение и крайна цена максимално бързо и в най-удобно за вас време. Екипите ни са гъвкави и винаги подхождат с разбиране към клиентите, така че ще се съобразим с вашия напрегнат график и ще уредим по най-подходящия за вас начин извършването на услугата. А ето я й най-добрата новина: „Коломба БГ“ предлага невероятно изгодни и конкурентни цени за пране на килими. Свържете се с наш консултант, за да попитате за ориентировъчна цена още сега!
 
Крайната сума ще бъде калкулирана, след като се установи размера, материята и нивото на замърсяване на килима. Гарантираме ви бързина и високо качество, страхотно ниски цени и приятелско отношение! Като бонус за всеки наш клиенти, предоставяме и безплатен съвет за последващата поддръжка на вече почистения и освежен от нас килим! По този начин ще можете да се насладите на перфектния краен резултат от почистването по-дълго време, а и от тук насетне ще знаете как да се грижите ефикасно и безпогрешно за килимите у дома, в офиса, на вилата или в корпоративната сграда, където се помества бизнеса или работното ви място.
 
„Коломба БГ“ е сертифицирана и официално регистрирана почистваща фирма според националните и международни изисквания за компании в сферата на хигиената. За нас чистотата е мисия, която винаги изпълняваме надеждно и сигурно, качествено и съобразно всички мерки за безопасност. Разчитайте на нас, ако имате стари килими, събрали прах и нечистотии, както и в случай на какъвто и да е инцидент с петна върху новия ви килим. Ние сме само на един клик или телефонно обаждане разстояние, за да ви предложим първокласно обслужване и съвременно освежаване на дома.
 
Моля, не се колебайте да разгледате и всички останали услуги, които предлагаме. Имате възможност за избор за еднократно и абонаментно почистване, както и за домашно и фирмено почистване. Не се притеснявайте да дадете и своите собствени инструкции и препоръки на нашите служители. Те са изцяло обучени, добре подготвени и достатъчно опитни, за да отговорят на всички ви изисквания. Клиентите ни винаги са на първо място, затова и нашата фирма, винаги им предоставя професионално, съвременно и висококачествено обслужване на цени, които ще паснат на всеки бюджет.
 

Свържете се с нас, за да поръчате пране на килими още днес! „Коломба БГ“ ви очаква!