Почистване на входове

 

ЦЕНИ ЗА ЕДНОКРАТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ:

 

 • 10 лв. на етаж
 • 15 лв. на етаж след ремонт
 • 10 лв. почистване на прозорци на етаж
 
 

ЦЕНИ ЗА АБОНАМЕНТНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВХОДОВЕ:

 

 
ВХОД ДВА ПЪТИ МЕСЕЧНО ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО
4 етажа 40 лв. 70 лв. 100 лв.
5 етажа 50 лв. 80 лв. 115 лв.
6 етажа 60 лв. 90 лв. 130 лв.
7 етажа 70 лв. 100 лв. 145 лв.
8 етажа 80 лв. 110 лв. 160 лв.
9 етажа 90 лв. 120 лв. 175 лв.
10 етажа 100 лв. 130 лв. 190 лв.
11 етажа 110 лв. 145 лв. 210 лв.
12 етажа 120 лв. 160 лв. 230 лв.
13 етажа 130 лв. 175 лв. 250 лв.
14 етажа 140 лв. 190 лв. 270 лв.
15 етажа 150 лв. 205 лв. 290 лв.
16 етажа 160 лв. 220 лв. 310 лв.
17 етажа 170 лв. 235 лв. 330 лв.
18 етажа 180 лв. 250 лв. 350 лв.
19 етажа 190 лв. 265 лв. 370 лв.
20 етажа 200 лв. 280 лв. 390 лв.
 
ЦЕНИТЕ СА ЗА МЕСЕЦ ПРИ АБОНАМЕНТ НАД 6 МЕСЕЦА
Крайна оферта се прави след оглед!
 
ПОЛУЧАВАТЕ:
 
1. Първоначално измиване на прозорци
2. Първоначално основно почистване на входа
3. Всички живущи ползват 10 % отстъпка от цените на фирмата.
 
София е голям град, с безброй домове и входове, през  които милиони жители  ежедневно влизат и излизат. В повечето случаи това са многоетажни, жилищни сгради и често със съседи, които не се познават. Голяма част от жилищата са под наем и на наемателите им е безразлично за проблемите на сградата. Все пак собственици или наематели, на всички е приятно да се прибират в домовете си през чисти предверия  и да не се срамуват да поканят гости.
 
Първото впечатление от една сграда и нейните собственици е още на входа и стълбището, много преди да се прекрачи прага на определен апартамент. Общите части са на всички живущи в сградата и грижата  да бъдат чисти са на всички тях.
 
Всичко това са само факти, които стават проблем, когато живущите в една сграда, трябва да решат въпроса, с поддържането на общите части в нея. С динамичното ежедневие на столичани, възможността да се справят сами с хигиената във входа, често е невъзможна, затова обичайно решават да намерят, някой да върши тази работа вместо тях. Нямат време и не могат да се организират сами да полагат грижи и започват да търсят фирма за професионално почистване на  жилищни входове. Желаят да намерят професионалисти, на които да се доверят за качествени услуги, на добри цени.
За почистване на входове в София, тези услуги могат да се извършат от нашата фирма – „Коломба БГ”.
 
Ние предлагаме професионално, основно и абонаментно почистване на жилищни сгради  и офиси, опитни специалисти, качествена техника и  почистващи  препарати и възможност да съставим индивидуален план и добра оферта.
 
Абонаментно, професионално почистване на входове в София
 
Периодичността и времето на посещенията  се извършват според изискванията  на  клиентите. Някои особености  налагат по-често почистване на входовете. Сгради с по-интензивен трафик и сезон с по-неблагоприятни, метеорологични условия, замърсяват входовете много повече от обичайното.
 
Процедура по абонаментно почистване на жилищни входове
 1. При стартиране на услугата се извършва първоначално основно почистване.
 2. След това при всяко заявено посещение се извършват следните дейности:
  • Измитане на стълбищата и всички общи части.
  • Измиване на стълбище и площадки
  • Почистване на асансьор
  • Почистване прилежащи на етажната собственост площи пред входа
  • Обиране на паяжини
  • Почистване на входна врата
  • Забърсване на пощенски кутии
  • Забърсване на парапети
  • Старателно измиване със специален препарат.
  • Забърсване на парапетите.
  • Други договорени дейности.
При сключване на договор за абонаментно почистване на входове с нас, получавате още:
 • Измиване на прозорците на входа на всеки шест месеца.
 • Всички съседи ползват 10 % отстъпка от цените на фирмата за основно и абонаментно почистване.
 • Ако входа и общите части на жилищната сграда се нуждаят от ремонт, ние извършваме и някои ремонтни услуги. Така при нас можете да получите комплексна, професионална услуга.
 • Не мислите за уреди, препарати и място за тяхното съхранение. Всичко това е наша грижа.
 • Поемайки грижата за почистване, ние ще поддържаме предверието към вашите домове в безупречен вид, за да е приятно на вас да се прибирате у дома и да каните гости.
 
Цените за услугата "професионално почистване на входове" се определят след безплатен оглед на сградата и запознаване нуждите и изискванията на клиентите. Цената се определя от броя на етажите в сградата, броя на посещенията и ако има допълнителни изисквания, те също оказват влияние върху крайната цена.
 
При започване на съвместна работа се попълват договор (изтеглете от тук) и приложение (изтеглете от тук).
 
Още професионални грижи за входовете на жилищните сгради
 
Ако входа на сградата е твърде амортизиран е добре да се направи ремонт. Пропити от мухъл стени и ронещи се мазилки,  обезсмислят грижите, положени за чистотата на входа. Няма да се усеща миризмата на чистия под, а по него, скоро след почистването, отново ще се рони мазилка. Такава гледка е не само неприятна, но и нехигиенична, защото мухълът създава нездравословна среда, благоприятна за развитие на микроби.
 
Ние можем да дезинфекцираме, да отстраним  мазилката и направим нова. Да боядисаме и освежим стълбището  и входа. Тогава системното почистване ще има забележими резултати.
 
Видове парапети
 
Почистването на парапета зависи от вида на материала, от който e направен. Ние използваме точните препарати за всеки вид материал.
 
Железните парапети са масивни и устойчиви, но боята върху тях се амортизира с времето, прониква влага и се покриват с ръжда. Ако вашите парапети са с напукана боя и покрити с ръжда, е добре да бъдат боядисани наново.
 
Алуминиевите парапети са модерни и стилни, но не много устойчиви. Ако са започнали да се клатят, те трябва да се стабилизират. Освен това алуминият взаимодейства с различни вещества, може да корозира или потъмнее. Алуминиевите парапети често се комбинират със стъкло, което придава красота, но изисква ежедневно поддържане за да се съхрани. Някои алуминиеви парапети имат изкуствено покритие, наподобяващо кожа или дърво. Такъв вид покритие трябва да се третира със съответен препарат, за да не се повреди целостта или текстурата му.
 
Дървените парапети са класически. Те придават уют в сградата. Периодически трябва да се лакират отново. За тях се полагат грижи с препарати за дърво.

„Коломба БГ”  ще се погрижи за перфектният вид на вашия вход.