Какво представлява?

За да е уютна и здравословна средата, в която живеем, тя трябва да е чиста. Затова сградите, които обитаваме, се нуждаят от постоянни грижи. В забързаното ежедневие e трудно да се намира време за почистване,  а за по-обстойна хигиена на всяко помещение трябва и много усилие. Освен това  някои видове почистване е непосилно да се направят от собствениците на сградата.
 
Ние ви предлагаме решение на всеки проблем свързан с чистота. Докато работите или си почивате, ние ще направим вместо вас, всеки вид професионално почистване на офиса или дома ви в София.
 
Не подлагаме на съмнение, че и сами бихте почистили добре, а ви даваме полезна алтернатива. Вместо да се разсейвате от ангажиментите си, в които наистина сте добри и други хора разчитат на вашия професионализъм, оставете на нас да свършим работата по почистването на помещенията.
 
Освен спестеното време и усилия, професионалното почистване има още предимства:
 
 • Ние разполагаме с оборудване от висок клас, с което почистването е на супер ниво,  и покрива и най-големите изисквания.
 • Имаме опит, познания и умения в боравенето с разнообразни почистващи препарати, за да изберем подходящия за всяка вид хигиенна дейност.
 • Професионалното почистване е голямо облекчение за хората с алергии и непоносимост към препаратите за чистене. С наша помощ, без да е необходимо да се докосват до тях, те могат да разчитат на перфектна чистота. В помощ сме и на хората алергични към прах. Ние ще обезпрашим помещенията,  които обитават.
 • Всеки обича да му е чисто, но някои хора изпитват завишен ужас от микроби. Те самите не желаят да се докоснат до тях  за да ги отстранят. Ние можем да помогнем в този деликатен случай, като гарантираме безупречна чистота.
 • За перфекционистите е удоволствие, да живеят в  перфектно почистени помещения. Ние сме на разположение да удовлетворим  изискванията на хора, ценящи качественото почистване.
 • За хора, които имат здравословни проблеми и не могат да извършват физически труд, е удобство да ни потърсят, за да им съдействаме в хигиенизирането на дома.
 
Какво предлагаме?
 
Почистване на домове и офиси в София
 
Почистване на домове в София
 
За нас е без значение какви са жилищата -  апартаменти или други домове, щом са в София, ние ще се заемем с тяхното почистване, при това на разумни цени. Ако се абонирате за почистване на дома си, периодично ще извършваме следните услуги: Отстраняване на прах, външно почистване на кухнята, банята, тоалетната, почистване с прахосмукачка, измиване на пода, външно забърсване  на ключове, врати, ел. уреди и измиване на чиниите. Два пъти в годината основно почистване на баня и тоалетна, врати, прозорци и первази, щори, радиатори, климатици, осветителни тела, машинно изпиране  мека мебел и килими, машинно почистване на трърди настилки, основно почистване на кухненски уреди и шкафове. Получавате и отстъпка за други еднократни услуги.
 
Почистване на офиси в София
 
Чистата и приятна обстановка в офиса е здравословна, стимулира работоспособността и ефективността. В "Коломба БГ"  обслужваме  фирми на територията на столицата, като предоставяме професионални услуги, свързване с различни видове почистване на конкурентни цени.
 
Гарантираме качество, сигурност и отговорност от експерти  в почистването. Предлагаме абонаментно обслужване, което включва няколко посещения в седмицата за изискващите редовно поддържане дейности и два пъти в годината основно почистване. Извършваме и допълнителни, индивидуални услуги, за които при абонамент има отстъпки.
 
Ние ще поемем грижата за чистотата на пода, бюрата, прозорците, санитарните възли и помощни помещения. Редовното почистване на климатиците, ще осигури подходяща температура за работа. Цялостното поддържане на хигиената във вашата фирма, ще осигури престижен вид. Може да разчитате на нас за безопасна и сигурна среда за работа.
 
Предлагаме поддържане на хигиената и в други видове бизнес помещения, като магазини, складове, автосервизи и пр.
 
Освен изброените основни видове места, които можем да почистим, споделяме и различните поводи,които изискват основно почистване:
 • Посрещане на новородено
Идването на бебето у дома е прекрасно събитие. Новороденото се нуждае от хигиенична, дори стерилна среда. Експертното почистване на дома ще осигури на бебето тези условия. Освен това, докато майката е ангажирана с бебето, ние можем да извършваме и ежедневно почистване.
 • Преди и след парти
Преди посрещане на гостите има да се мисли за толкова много неща, а ако партито е по-голямо, задачите за вършене стават почти непосилни. Затова грижите по представителното почистване оставете на професионалистите.  Ние ще създадем чиста и свежа обстановка.
 
След парти, хаоса може да е толкова голям, че изглежда безнадеждна мисълта да се оправи някога.
 
Затова ни се обадете предварително, за да сме на линия, да ви помогнем със слагането на всичко в ред. Така след приятното събитие ще останат само хубави спомени.
 • След залежаване на болен
Когато у дома има болен, всичко се пропива с телесни миризми и лекарства, затова е необходимо основно хигиенизиране на дома. Ние ще почистим и дезинфекцираме дома, ще изперем матраците и меките настилки, за да може домът отново да влезе в нормалния ритъм и здравословна атмосфера.
 • След наематели
Когато хората живеят под наем, не ги е грижа за наетите помещения и рядко полагат усилия да ги поддържат чисти. Затова след като наемателите си заминат, често се налага освен ремонта, да се прави и основно почистване, за предпочитане от професионалисти. Ние можем да направим ремонтите, да дезинфекцираме и почистим.
Ако пък вие вземате жилище под наем, ние можем да го дезинфекцираме и почистим, както и да поемем абонаментно грижите за него, докато го ползвате.
 
Бъдете съвестни наематели и преди да напуснете, ни повикайте да почистим, за да оставите след себе си квартира за пример.
 • Закупуване на жилище втора употреба
Подобно на случая с наемателите, жилищата втора употреба също се нуждаят от основно почистване, за заличаване следите от предишните обитатели.
 • След ремонт
След извършване на ремонт, човек би трябвало да си отдъхне... Но когато се огледа осъзнава, че го чака още работа по почистване след ремонтните работи. Колкото и да се вземат мерки да не се цапа, след всеки ремонт се налага почистване, често изискващо боравене с препарати и техника, които ние можем да осигурим. Ние можем и да ремонтираме и да почистим след ремонт, като ви спестим всички главоболия свързани с него.
 • След авария
Никой не иска да  стават инциденти, но понякога те се случват - наводнение, пожар, вредители, взлом и други подобни поводи, изискват грижите на експерти по почистване.
 • Голямото пролетно чистене
Дългата зима все някога свършва. През студените, зимни дни,  в уютното легло  или на топло до печката, на никой не му е било до чистене.  По стените има конзензирана влага и мухъл. Но ето прозорците се отварят, аромата на пролет влиза през тях, а праха трябва да излезе...Разбира се с помощта на много труд.
 
В "Коломба Бг", извършваме професионално почистване на домове и офиси в  София. Можем да се грижим редовно за вашия дом или офис, както и  да извършим конкретни услуги, които са ви необходими. Ето някои конкретни услуги:
 
Прозорец към света
 
Прозорците са източник на дневна светлина и място, през което надничаме към света. За да влиза пълноценна светлина и за да е образът през тях кристално ясен, те трябва да са чисти. Чистенето на прозорци е едно от най-досадните задължения и обикновено се прави, когато собствениците имат свободно време...
 
Вместо да криете мръсните прозорци зад външни и вътрешни щори и завеси, ни потърсете да ги измием вместо вас. Прозорците не са само прозорец към света, но и света Ви вижда чрез тях - те са вашето лице за света.
 
Моят дом - моята крепост
 
Домът е личното пространство за всеки човек. Днес много хора се заключват в клетките на апартаментите, изолирайки се от околните в своя дом. Но между домовете ни има свързващи звена - етажи и стълбища. Те също трябва да са чисти. Общите части в сградата се използват често и това води до замърсяване, особено при неблагоприятни метеорологични условия.
 
За хигиената на етажната собственост и входа, отговарят всички живущи в една сграда. Да се редуват в чистенето би било хубава идея, ако можеше да се реализира в динамичното ежедневие. В услуга на съседите, "Коломба БГ" прави абонаментно почистване на входове.
 
Почистване на текстил
 
Текстилните елементи в обзавеждането носят уют, мекота, стил и индивидуалност, но и допълнителни грижи за поддръжка. Те задържат  в себе си прах, миризми, обезцветяват се, смачкват се, завалват се и губят хубавия си вид и така, част от предназначението си.
Ние предлагаме професионално почистване на меки подови настилки, като килими, мокети и велтер.  Машинното изпиране на място, с дълбоко проникване в тъканите и отстраняване на всичката мръсотия до самата им основа. Използването на подходящи препарати отстраняват замърсяванията и освежават цветовете.
 
Предлагаме и машинно изпиране на мека мебел. Дивани, тапицирани столове, фотьойли, табуретки, декоративни възглавници, матраци се почистват трудно без познанията на специализираните техника и препарати. С времето се натрупват прах, петна, миризми, които се нуждаят от специално почистване. Текстила е склонен да създава благоприятна среда за акари, буболечки, червейчета, молци, микроби и други микро организми и алергени.
 
Ако в помещението се кондензира влага, е възможно да се развие и мухъл. Ако пък имате и домашни любимци, текстила събира голямо количество косми. Всичко това налага прецизно почистване на текстила. Замърсяванията по него, водят до по-бързо  амортизиране, затова трябва да се почиства периодично, преди да са се замърси безвъзвратно.
 
Почистването на кожени мебели на пръв поглед изглежда лесно, но то трябва да се прави внимателно, защото при неправилно третиране, кожата ще стане суха, нееластична и ще започне да се амортизира. Ние разполагаме със специални, почистващи средства,  знаем как да се грижим за мебели, тапицирани с изкуствена и естествена кожа и ще възстановим свежия им вид.

Почистване на твърди настилки
 
"Коломба БГ" извършва машинно почистване на твърди  настилки, като паркет, мрамор, мозайка, гранитогрес и теракот. Почистването с професионална техника и препарати премахва неприятните натрупвания и възстановява блясъка на подовете.

Дървените подове са  красиви и уютни, но и много капризни. За да ги запазите по-дълго в естествен вид  са необходими грижи и  правилно почистване. Някои дървени подове се лакират или покриват с боя и така са по-лесни за поддържане, но и лака може да се нарани и изтърка на места, тогава се налага изцикляне и отново лакиране. За подовете без защитно покритие, почистването с вода е неуместно, защото могат да се надуят. Най-добре е да се доверите на нашите грижи за редовното и основно почистване на настилки от естествено дърво.

Почистване на уреди, задържащи мазнини

Трудоемко е почистването печки, фурни, абсорбатори, скари и други уреди, които натрупват мазнини. Отстраняването  на мазнини има нужда от усилие, време и специални препарати и не е от любимите занимания дори на най-усърдните домакини. На нас пък това ни е работата - да чистим. Затова ще се погрижим да ви освободим от това досадно задължение. Ще върнем перфектния вид на печката, за да може отново с удоволствие да готвите и наблюдавате през чистото стъкло, как се надига ароматният сладкиш.
 
Абсорбаторът е полезен за отстраняване  на миризмите по време на готвене, но пък заедно с парата, абсорбира и мазнини. С времето се натрупва и прах и външният му вид става неприятен, освен това се задръства и намалява ефективната му работа. Ако не ви се чисти, повикайте нас - ние ще го почистим.

Чистота  за санитарните помещения
 
При обзавеждането с внимание се избира и фаянса. Днес има такова изобилие на разнообразен фаянс, че банята и тоалетната се превръщат в красиви помещения, с нищо неотстъпващи на останалите. В първите дни, постигнатия уникален стил на санитарните помещения е радост за окото. Но с времето започва да се натрупва варовик, и все по-трудно да се почиства. Това разваля удоволствието от красивата баня и уютната тоалетна. Затова се налага основно почистване, за да им се върне първоначалното очарование. Ние можем да ви отменим и тази грижа, като подберем опитни специалисти и подходящи препарати.
София е голям град и в него има и много фирми за професионално почистване.  Защо да изберете  нашата фирма? В "Коломба БГ" гарантираме професионализъм, сигурност, отговорно и дискретно отношение. При нас можете да получите цялостна грижа за дома и офиса, както и единични, индивидуални услуги, в срок и в удобно за вас време. Към различните абонаменти за професионално почистване предлагаме и бонуси.

Докато вие се занимавате с важните неща в живота и му се наслаждавате, ние ще се погрижим за комфорта и уюта ви, като създадем перфектна чистота във всяко едно помещение. Разчитайте на нас, за  професионално почистване на сгради в София.